Konya YHT Station kommer att tjäna 3 miljoner passagerare per år

Konya YHT Station, som lades av premiärminister Yıldırım, förväntas tjäna 3 miljoner passagerare per år.

Statliga järnvägsförvaltningen (TCDD) Generaldirektoratet för den skriftliga förklaringen, Konya YHT Station och Kayacik Logistics Center, premiärminister Yildirim, transport, maritima frågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan deltog i en ceremoni påminns.

Stationen, som förväntas tjäna 3 miljoner passagerare per år, kommer att integreras med Konya Metropolitan Municipalitys lätta järnvägsprojekt.

Yeni Konya New Wheat Station, där alla typer av social och kulturell utrustning för passagerarna kommer att äga rum i Konya Wheat Market, kommer att göra Konya logistikbasen i Anatolien. Konya (Kayacık) Logistics Center kommer att etableras på 1 miljoner kvadratmeter område nära organiserad industriell zon och har en årlig transportkapacitet på 1,7 miljoner ton. För att öka våra industris konkurrenskraft och för att göra vårt land logistikbasen i regionen planeras 21 att byggas som ett separat logistikcenter. Inom ramen för projektet för att få logistikcentra till vårt land har 7 logistikcentraler öppnats fram till idag och byggandet, anbudet och expropriationen av de övriga fortsätter. När Turkiet till alla tjänster av logistikcentra som kommer att förvandla logistiken bas i regionen, turkiska logistiksektorn 34 miljoner ton extra transportmöjligheter med 10 miljoner kvadratmeter av öppna ytor, förråd, container inventering och hantering kommer vinnas. "

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar