Luftrum blir världens snabbast växande länder Turkiet

Transport, havsfrågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan i juli Turkiets landning och flygplansrörelser i det europeiska luftrummet på en genomsnittlig daglig basis i Europa genom att lägga till ny trafik 283 1. rapporterade kö.

Minister Arslan sade i ett uttalande att transport är en av de mest effektiva komponenterna i ett välmående och inflytelserikt land och att detta område är en trigger för många sektorer.

Premiärminister Recep Tayyip Erdogan och statsminister Binali Yildirim Arslan ledning, den slående förverkligandet av transportinfrastrukturen i den största genombrottet i historien av republiken ", särskilt inom flygindustrin var den snabbast växande landet i världen Turkiet. Internationella luftfartssektorn under det senaste decenniet, har Turkiet fann växande 5,6 14 procent procent. "Han sa.

Arslan påminner om 14, vilket har fördubblat antalet aktiva flygplatser som var 26 under det senaste 55-året, och att de befintliga flygplatserna har förnyats.

Arslan betonade att som ett resultat av studierna har flygbolaget blivit en yolu allmän väg. steg till kön. Nederländerna Schiphol flygplats, som har den högsta trafiken i Europa, Paris Charles de Gaulle och Frankfurt flygplats på andra plats tog första platsen. ”

Under första halvåret i år upplevde den genomsnittliga procentuella ökningen av det europeiska luftrummet 4,2 överföringar Arslan, undersökt i juli, Istanbul Ataturk Airport 7 året innan 8 i Europa. 5 under de senaste tre åren. Enligt förra månadens uppgifter, 4. noterade att kön.

Arslan, Turkiet förra månadens landning och flygplansrörelser i det europeiska luftrummet på en genomsnittlig daglig basis i Europa genom att lägga till ny trafik 283 1 igen. "238 följs av Tyskland med den nya trafiken, Spanien med 224-trafik och England med 187-trafik. Kul sa han.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar