TCDD för att göra ex-convict arbetare

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) Generaldirektoratet för statliga personal utfärdade ett köp över ordförandeskapet meddelade före detta straffånge arbetare.

ansökan genom att publicera ett meddelande via TCDD statliga personalavdelningen genom att arbetarna tar över jul och meddelade före detta fångar. Meddelanden i Kayseri 253 signalering och kommunikation Maintenance Supervisor till Çankırı 231 Road Maintenance Supervisor till Khorasan 454 Road Maintenance Supervisor, İzmir Port Operations Directorate, Alsancak Mekaniska Verkstad departementet meddelade kommer att göras före detta fångar som arbetar mottagning.

Kandidaterna är skyldiga att ansöka om vissa villkor.

Annonsdetaljer är som följer:
VÅRA ARBEJDSFÖRESKRIFTER SKALL UTFÖRAS I İŞKUR I 16.08.2017 HISTORIA
253 Signal and Communication Maintenance Chiefship kommer att rekryteras som kranoperatör för mekanisk utrustning. 1 kommer att meddelas som arbetskraft för ex-convicts.
Iskŭr anmälts av den slutliga kommer att äga rum kandidater på listan, för att delta i det muntliga provet kommer att publiceras i TCDD webbplats med fotokopior av de handlingar som anges nedan 1 bitar bild Business förfrågningsformulär att fylla i hela 11.09.2017 - 12.09.2017 datum i, TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 kommer fram till Altındağ / ANKARA. Kandidater som inte lämnar in handlingarna inte kommer att vara en muntlig tentamen.

Anmälan kommer att skickas till adresserna till kandidaterna som kommer att ingå i den slutliga listan som meddelades av İŞKUR och anmälan av datum för den muntliga prövningen.

Muntlig tentamen 22.09.2017 datum 10.00 TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Avdelningschef Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.

De fördömda arbetstagarna som kommer att vara anställda i vår organisation ska arbeta enligt arbetslag nr 4857.
Försöksperioden för tidigare dömda arbetstagare är 4.

Obligatoriska dokument från sökande att ansöka om vår kranoperatörs efterfrågan

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. Ett domstolsbeslut angående straffregistret för personer med kriminellt register kommer att begäras från adressen.),

4- Militärtjänstcertifikat (demobilisering, uppskjutande eller undantag),

5 - Tidigare Konflikter (Åklagarmyndigheten),

Muntlig tentamen 6- den vinnande kandidaten: a) fullfjädrade statliga universitetssjukhus eller offentliga sjukhus kommer att byggas i valfri prov screening. (Det är testet för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk). b) fullfjädrade statliga universitetssjukhus eller offentliga sjukhus kommer att krävas från någon av de hälsoskyddsnämnden rapport. I hälsovårdsrapporten; Visuellt Rank (höger-vänster öga specificeras separat), Färg Inspection (ishihor gjort test), hörsel undersökning utförd (audiometrisk undersökning, ren ton genomsnitt genomsnitt 500,1000 och 2000 frekvens bör 0-30 dB). Det måste anges. Taken Förvaltnings of Health, utvärderas av TCDD generaldirektorat för hälsa och Psycho grupp identifierare i enlighet med direktiv kommer att fastställas hälsogrupp att arbeta med. Icke-berättigade kandidater kommer inte att startas. Psykologisk utvärdering av hälsogruppen kommer att göras. Kandidaten som inte har tillräckligt med psykisk utvärdering kommer inte att starta jobbet.

Çankırı 231 Road Maintenance Handledare mekaniska medel anläggningsutrustning kommer att vara anställd som kranförare 1 samtidigt publicera vår arbetsstyrka begäran om ex-fångar arbetsbeskrivning och allmänna villkor avsnitt kommer att tillkännages i frågor Iskŭr rapporteras av fordringar kandidater i den slutliga listan, med kopior av de handlingar som anges nedan för att ansluta sig till muntlig tentamen TCDD kommer att publiceras på hemsidan Business 1 Total Request Information Form bilden fyller hela 11.09.2017 - 12.09.2017 i historien, TCDD generaldirektoratet för personalavdelningen Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 kommer fram till Altındağ / ANKARA. Kandidater som inte lämnar in sina handlingar tar inte den muntliga tentamen. Iskŭr rapporterar datum meddelas av inlämnandet av dokument och muntliga prov kommer att äga rum i den slutliga listan över kandidater att ta itu med anmälan kommer att skickas. Muntlig tentamen 22.09.2017 datum 10.00 TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Avdelningschef Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.

De fördömda arbetstagarna som kommer att vara anställda i vår organisation ska arbeta enligt arbetslag nr 4857.

Försöksperioden för tidigare dömda arbetstagare är 4.

Obligatoriska dokument från sökande att ansöka om vår kranoperatörs efterfrågan

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. Ett domstolsbeslut angående straffregistret för personer med kriminellt register kommer att begäras från adressen.),

4- Militärtjänstcertifikat (demobilisering, uppskjutande eller undantag),

5- ex-fångar Certificate (åklagaren), 6- Oral examination den vinnande kandidaten: a) fullfjädrade statliga universitetssjukhus eller offentliga sjukhus kommer att byggas i valfri prov screening. (Det är testet för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk). b) Hälsocommittérapporten ska begäras från någon av de fullt utrustade statens sjukhus eller offentliga universitetssjukhus. I hälsovårdsrapporten; Visuellt Rank (höger-vänster öga specificeras separat), Färg Inspection (ishihor gjort test), hörsel undersökning utförd (audiometrisk undersökning, ren ton genomsnitt genomsnitt 500,1000 och 2000 frekvens bör 0-30 dB). Det måste anges. Taken Förvaltnings of Health, utvärderas av TCDD generaldirektorat för hälsa och Psycho grupp identifierare i enlighet med direktiv kommer att fastställas hälsogrupp att arbeta med. Icke-berättigade kandidater kommer inte att startas. Psykologisk utvärdering av hälsogruppen kommer att göras. Kandidaten som inte har tillräckligt med psykisk utvärdering kommer inte att starta jobbet.

Khorasan 454 Road Maintenance Handledare mekaniska medel anläggningsutrustning kommer att vara anställd som kranförare 1 samtidigt publicera vår arbetsstyrka begäran om ex-fångar arbetsbeskrivning och allmänna villkor avsnitt kommer att tillkännages i frågor Iskŭr rapporteras av fordringar kandidater i den slutliga listan, med kopior av de handlingar som anges nedan för att ansluta sig till muntlig tentamen TCDD kommer att publiceras på hemsidan Business 1 Total Request Information Form bilden fyller hela 11.09.2017 - 12.09.2017 i historien, TCDD generaldirektoratet för personalavdelningen Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 kommer fram till Altındağ / ANKARA. Kandidater som inte lämnar in sina handlingar tar inte den muntliga tentamen.
Iskŭr rapporterar datum meddelas av inlämnandet av dokument och muntliga prov kommer att äga rum i den slutliga listan över kandidater att ta itu med anmälan kommer att skickas. Muntlig tentamen 22.09.2017 datum 10.00 TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Avdelningschef Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.

De fördömda arbetstagarna som kommer att vara anställda i vår organisation ska arbeta enligt arbetslag nr 4857.

Försöksperioden för tidigare dömda arbetstagare är 4.

Obligatoriska dokument från sökande att ansöka om vår kranoperatörs efterfrågan

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. Ett domstolsbeslut angående straffregistret för personer med kriminellt register kommer att begäras från adressen.),

4- Militärtjänstcertifikat (demobilisering, uppskjutande eller undantag),

5 - Tidigare Konflikter (Åklagarmyndigheten),

6-E klass licens kopia

7- De kandidater som passerade den muntliga tentamen,
a) Ett screeningstest ska genomföras i fullfjädrade statliga sjukhus eller på någon av de officiella universitetssjukhusen. (Det är testet för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk).
b) Hälsocommittérapporten ska begäras från någon av de fullt utrustade statens sjukhus eller offentliga universitetssjukhus. I hälsovårdsrapporten; Visuellt Rank (höger-vänster öga specificeras separat), Färg Inspection (ishihor gjort test), hörsel undersökning utförd (audiometrisk undersökning, ren ton genomsnitt genomsnitt 500,1000 och 2000 frekvens bör 0-30 dB). Det måste anges. Taken Förvaltnings of Health, utvärderas av TCDD generaldirektorat för hälsa och Psycho grupp identifierare i enlighet med direktiv kommer att fastställas hälsogrupp att arbeta med. Icke-berättigade kandidater kommer inte att startas. Psykologisk utvärdering av hälsogruppen kommer att göras. Kandidaten som inte har tillräckligt med psykisk utvärdering kommer inte att starta jobbet.
2 kommer att rekryteras som hamnkranoperatör (RTG och SSG) till Izmir Port Operations Directorate medan vår arbetskraft meddelas för XNUMX ex-convicts.
Iskŭr anmälts av den slutliga kommer att äga rum kandidater på listan, för att delta i det muntliga provet kommer att publiceras i TCDD webbplats med fotokopior av de handlingar som anges nedan 1 bitar bild Business förfrågningsformulär att fylla i hela 11.09.2017 - 12.09.2017 datum i, TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 kommer fram till Altındağ / ANKARA. Kandidater som inte lämnar in handlingarna inte kommer att vara en muntlig tentamen.

Iskŭr rapporterar datum meddelas av inlämnandet av dokument och muntliga prov kommer att äga rum i den slutliga listan över kandidater att ta itu med anmälan kommer att skickas. Muntlig tentamen 22.09.2017 datum 10.00 TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Avdelningschef Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA. De fördömda arbetstagarna som kommer att vara anställda i vår organisation ska arbeta enligt arbetslag nr 4857.
Försöksperioden för tidigare dömda arbetstagare är 4.

Port Crane Operator (RTG och SSG)

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. Ett domstolsbeslut angående straffregistret för personer med kriminellt register kommer att begäras från adressen.),

4- Militärtjänstcertifikat (demobilisering, uppskjutande eller undantag),

5 - Tidigare Konflikter (Åklagarmyndigheten),

6-G-klasslicens (gaffeltruck, vinsch, bogsering)

7- De kandidater som passerade den muntliga tentamen,
a) Ett screeningstest ska genomföras i fullfjädrade statliga sjukhus eller på någon av de officiella universitetssjukhusen. (Test för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk).
b) Hälsocommittérapporten ska begäras från någon av de fullt utrustade statens sjukhus eller offentliga universitetssjukhus. I hälsovårdsrapporten; Visuellt Rank (höger-vänster öga specificeras separat), Färg Inspection (ishihor gjort test), hörsel undersökning utförd (audiometrisk undersökning, ren ton genomsnitt genomsnitt 500,1000 och 2000 frekvens bör 0-30 dB). Det måste anges. Taken Förvaltnings of Health, utvärderas av TCDD generaldirektorat för hälsa och Psycho grupp identifierare i enlighet med direktiv kommer att fastställas hälsogrupp att arbeta med. Icke-berättigade kandidater kommer inte att startas. Psykologisk utvärdering av hälsogruppen kommer att göras. Kandidaten som inte har tillräckligt med psykisk utvärdering kommer inte att starta jobbet.
Alsancak Mekaniska Verkstad Institutionen för mekanisk medel anläggningsutrustning kommer att vara anställd som kranförare 1 samtidigt publicera vår arbetsstyrka begäran om ex-fångar arbetsbeskrivning och allmänna villkor avsnitt kommer att tillkännages i frågor Iskŭr rapporteras av fordringar kandidater i den slutliga listan, TCDD med fotokopior av de handlingar som anges nedan för att ansluta sig till muntlig tentamen tjänster kommer att publiceras på hemsidan 1 Work Request Information Form bilden fyller hela 11.09.2017 - 12.09.2017 i historien, TCDD generaldirektoratet för personalavdelningen Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 kommer fram till Altındağ / ANKARA. Kandidater som inte lämnar in sina handlingar tar inte den muntliga tentamen.
Iskŭr rapporterar datum meddelas av inlämnandet av dokument och muntliga prov kommer att äga rum i den slutliga listan över kandidater att ta itu med anmälan kommer att skickas. Muntlig tentamen 22.09.2017 datum 10.00 TCDD Generaldirektoratet för personalavdelningen Avdelningschef Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.
De fördömda arbetstagarna som kommer att vara anställda i vår organisation ska arbeta enligt arbetslag nr 4857. Försöksperioden för tidigare dömda arbetstagare är 4.

Obligatoriska dokument från sökande att ansöka om vår kranoperatörs efterfrågan

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile http://www.turkiye.gov.tr. Ett domstolsbeslut angående straffregistret för personer med kriminellt register kommer att begäras från adressen.),

4- Militärtjänstcertifikat (demobilisering, uppskjutande eller undantag),

5 - Tidigare Konflikter (Åklagarmyndigheten),

6- De kandidater som passerade den muntliga tentamen,
a) Ett screeningstest ska genomföras i fullfjädrade statliga sjukhus eller på någon av de officiella universitetssjukhusen. (Det är testet för att bestämma alkohol eller narkotikamissbruk).
b) Hälsocommittérapporten ska begäras från någon av de fullt utrustade statens sjukhus eller offentliga universitetssjukhus. I hälsovårdsrapporten; Visuellt Rank (höger-vänster öga specificeras separat), Färg Inspection (ishihor gjort test), hörsel undersökning utförd (audiometrisk undersökning, ren ton genomsnitt genomsnitt 500,1000 och 2000 frekvens bör 0-30 dB). Det måste anges. Taken Förvaltnings of Health, utvärderas av TCDD generaldirektorat för hälsa och Psycho grupp identifierare i enlighet med direktiv kommer att fastställas hälsogrupp att arbeta med. Icke-berättigade kandidater kommer inte att startas. Psykologisk utvärdering av hälsogruppen kommer att göras. Kandidaten som inte har tillräckligt med psykisk utvärdering kommer inte att starta jobbet

SKOLKURSER KRAV FÖR VÅRA GAMLA BESTÄMMELSER
Datorstödd Industriell Modellering, Computer Aided Mekanisk ritning, datormaskintillverkning, Industri Mold, Machine underhåll, Marmor Processing, Machine, Modell, Modellering, Computer Aided Industrial Modeling (Trä Modeling), Computer Aided Industrial Modeling (Plastic Modeling), dator aided Industriell Modellering (metall Modeling), Datorstödd stödd~~POS=HEADCOMP Industriell Modellering (Datorstödd stödd~~POS=HEADCOMP modellering), maskiner, Mekanisk ritning, Teknisk ritning (Machine), Leveling, Fitting, vändning, Frezecilik, Datoriserad numerisk styrning (CNC), numeriskt styrda maskiner (CNC) , mögel, Molding, marmor Technology, Marble Technology (Snörmakeriarbete stonecutting), den dekorestonecutting lindningen Office reparation av elinstallationer och Wall Montörlüg elapparat Repair service Elektromekaniska Carriers underhåll industriellt underhåll och reparation ljud och bild System G venlik Systems Communications Systems Elektriska Bobinajcılık elektriska starkströmsanläggningar - Electronic Regler Electricity Department av elinstallationer Electro-Mechanical Conveyor Lift Institutionen för industriell elektronik Elektronisk radyoculuk Monütörlük Telekommunikation Electrical and Electronic Technology (automationssystem Branch) Industrial Automotive Coatings Automotive Elektro Automotive Body Motor Craft Verktyg Bygg och reparera Automotive Technology Engine (bensin) motor (diesel) Auto Electrical industriell målning och applikationstekniker för anläggningsmaskiner underhåll och reparation Business Machines (Maintenance) Heavy Equipment Operators Heavy Equipment (operatör) Industrial kontroll Mekatronik Industriell Automation Technology (Electronics) Industrial Automation Technology (elektronisk) Control and Instrumentation Technology Industrial Automation Technology (mekaniska) / Maskin Hydrauliska och pneumatiska Hydrauliska och pneumatiska T EKNIK Industrial Automation Technology (Mechanical) Mikro Rail Systems Construction Industrial Mekanik Elektricitet och elektronik Rail Systems Rail Systems Rail Systems Business Machines Mekatron i Rail Systems

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar