IMM-arbetare möts på "Sustainable Smart Cities Workshop"

Istanbul Metropolitan Municipality personal, REC Turkiet och Istanbul organiseras under Smart City Projekt av ISBAK "Workshop om hållbara intelligenta städer" träffades på.

Grundare av Istanbul Metropolitan Municipality borgmästare Kadir Topbas fann också att REC Turkiet och ISBAK "Sustainable Smart Cities Workshop" 60 nära till olika avdelningar och experter deltog i kommunen cirka 200 affiliates.

Talar vid öppnandet av workshopen på Akıllı Sustainable Cities kapsamında organiserade inom ramen för Istanbul Smart City Project, sade Istanbuls storstadsregeringschef, Hayri Baraçlı, att problemen som uppstått av befolkningstillväxt, urbanisering och ökad migration till städer orsakade bildandet av ez obese-städer och otillräcklig infrastruktur i städer.

Hayri Baraçlı uppgav att den tekniska utvecklingen har förändrat de behov och tekniker som inte ens kan föreställas i det förflutna har blivit nödvändigheter. "Intercity-konkurrensen kommer fram i framkant av konkurrensen mellan länderna. Detta satte ett nytt riktmärke för en hållbar smart stad. Smarta städer betyder inte bara teknik. Människor är fokus för smarta städer. Smarta städer; Det betyder att människor kan använda sina resurser, pengar och tid på rätt sätt. "

Av detta skäl understrykte Baraçlı att det blivit mycket mer obligatoriskt att agera med hänsyn till imorgon och sagt, da Detta är inte möjligt utan ett integrerat tillvägagångssätt. Smarta städer; stadens administration, ekonomi, transport, energi, infrastruktur, miljö, avfall, vatten, säkerhet, hälsa, tillgänglighet, tillgång till information om många olika ämnen, till exempel arbetet ska genomföras inom.

Director of REC Turkiet Rifat Unal kassör att uppmärksamma effekterna av klimatförändringarna kan observeras i Turkiet och i världen, rörde Turkiets på åtgärder som ska vidtas mot koldioxidsnål utveckling.

REC-ledamot Dr. Laszlo Pinter gjorde en presentation om hållbarhetskoncept och indikatorer. Indikerar att indikatorerna för att mäta hållbarheten i en stad är olika för varje stad. Kopyala Det är inte rätt lösning att kopiera och klistra in indikatorer för en stad till en annan, sade P Pinter.

Den första och andra dagen av händelsen, REC Turkiet ISBAK, Middle East Technical University, Istanbul tekniska universitet, Yildiz Technical University, Adnan Menderes University, ÇEDBIK, TESEV och WRI klimat talare från Turkiet och koldioxidsnål ekonomi, avfall och avloppshantering, energieffektivitet, gröna byggnader, Han delade sin kunskap och erfarenhet om livsmedelssäkerhet, styrning och lokal miljöplanering. Slutligen, Turkiet och exempel på god praxis och lärdomar från hela världen fortsatte med presentationer i ämnet.

Fatih Kafalı, ISBAK Smart City Strategi Utvecklingschef för IMM Companies sa, "Smart stad eller hållbar stad, vad vi kallar namnet spelar ingen roll; Det som är viktigt är vad vi gör i innehållet ".

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar