Samsun Sivas järnvägsreklam

samsun på kalin järnvägen
samsun på kalin järnvägen

Samsun Sivas järnväg infördes: 378 km lång Samsun-Kalın (Sivas) moderniseringsprojekt för järnvägslinjen, som håller på att byggas vid Haydarpaşa tågstation, introducerades.

Republiken Turkiet och Transport operativa programmet som utförs av Europeiska unionen (UOP) av byggprojekt genomförs i egen regi, delades med Haydarpasa Train Station händelser och fotoutställningar anordnas i branschföreträdare.

I sitt tal vid öppnandet av händelsen ministeriet för transport, havsfrågor och kommunikation utrikes förbindelser och den europeiska unionen generaldirektör och Program myndighetens president Michael Poles, "omfattningen av UOP täcker hela Turkiet, IPA-II era investeringar koncentreras till de tre stora infrastrukturprojekt. Dessa projekt; Rehabilitering och signalering av järnvägslinjen Irmak-Karabük-Zonguldak, modernisering av järnvägslinjen Samsun-Kalın och rehabilitering och återuppbyggnad av avsnittet Köseköy-Gebze i Ankara-Istanbul höghastighetsjärnvägslinje. Haydarpaşa tågstation, där vi höll detta möte, är det sista stoppet för vår höghastighetståglinje i Istanbul. "

Efter talarna öppnades UOP-fotoutställningen, som kommer att pågå i tre dagar, vid Haydarpaşa tågstation. Förberedda av ministeriet för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation för förvaltningen av medel avsatta för infrastrukturinvesteringar inom transportoperativprogrammet (UOP), instrumentet för finansiellt stöd inför anslutningen (IPA I) och komponenten för regional utveckling, 7 december 2007 godkändes av Europeiska kommissionen. Uttalandet sade program, som omfattar hela Turkiet sparande, investeringar i infrastruktur under IPA II rapporten koncentreras i följande tre infrastrukturprojekt; Rehabilitering och signalering av Irmak-Karabük-Zonguldak järnvägslinje (415 km),

Samsun-Kalın (Sivas) järnvägslinje moderniseringsprojekt (378 km) Ankara-İstanbul höghastighetstågrehabilitering och återuppbyggnad av projektet Köseköy-Gebze (56 km)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar