Banor vid Yedikuyular Ski Center

Körningar görs i Yedikuyular Ski Center: Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Institutionen för undersökning och projekt Avdelningen för storstads kommun Borgmästare Fatih Mehmet Erkoç, som är ett av de viktiga projekten som utförs av Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter fortsätter att arbeta intensivt. .

MÅSTE TILL ALLA

Taner Göğebakan, som arbetade som produktionschef på Yedikuyular Ski Center, sa att snökvaliteten är mycket hög kvalitet i mätningarna i regionen.

Göğebakan, som gjorde en utvärdering av studierna, sa: Bu Den här regionen där vi började bygga Yedikuyular Ski Centre är 2016 och det är en region som får tung snö på vintern i de mätningar som gjorts tidigare. Detta är ett stort snöområde. I mätningarna fann vi att vinstkvaliteten också är av mycket hög kvalitet.

Vi är för närvarande på höjden av 1840-mätare. Den stollift som ska byggas här kommer att vara 8 mastad och vi kommer att ha en 10 meter lång stolslift med 760 mast med huvudstationer.

Vi har tre spår här. Vår teleskiprofil är byggd med 8-lutning för nybörjare. Den 12-lutande mellanspåret är förberedd för amatöriska bilder. Vår 2600-mätare är förberedd för dem som vill åka skidor professionellt. Som ett resultat kommer vi att ha banor för att tjäna våra människor från alla samhällsskikt.

På detta område byggar vi, förutom byggandet av landningsbanor, administrativa byggnader, kaféer och snöskoterverk, som vi kallar för administrativa byggnader. Dessutom hälls polens första massbetong. Då fortsätter det i form av andra massor och andra. Vi har påskyndat vårt arbete här och vi strävar efter att avsluta arbetet här och erbjuda det till skidälskare så snart som möjligt ".

DAGLIG 5 TUSENT MENSKAPACITET

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter kommer att hållas i den dagliga 2000 skidåkare med en total kapacitet på 5000 människor kommer att tjäna. Anläggningen, som kommer att fungera som 4 månad som vintersport, kommer att vara den enda anläggningen i vår region med 250 km radie.

VAD INKLUDERAS?

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter 540 kvadratmeter Information och förvaltningsenhet, 550 kvadratmeter Restaurang och café, 140 kvadratmeter offentlig manlig-kvinnlig toalett och handfat 140 kvadratmeter övre station, 270 kvadratmeter snö krossning fordon garage 2 enheter generator byggnader 2 enheter vattentankar Höjningen av 1.833-mätaren, vilken är höjden av den nedre stationen, från höjden av 2.044, vilken är höjden av den nedre stationen, ska nås med stollyft och lyftlinjer.

Det finns 760-mätare av 1-stolar, 430-meter stolliftar och 100-meter gångremmar. Det finns en helikopter och parkeringsplatser.

Järnvägsnyhetssökning