TULOMSAS 30 kommer att göra kontraktsrekrytering av anställda

TÜLOMSAŞ kommer att göra 30-kontraktsrekryterad personalrekrytering: Det har blivit lärt att i meddelandet publicerat från den officiella hemsidan för Generaldirektoratet TÜLOMSAŞ kommer 30-anställd personal att rekryteras för att vara anställd i National Train Project.


Turkiet lokomotiv och motor Industry Inc. Generaldirektoratet gör rekryterad personalrekrytering. Enligt tillkännagivandet som offentliggjorts av det statliga personalpresidentskapet kommer 399: s offentliga personal att rekryteras enligt avtalsenlig status enligt lagdekret nr 30. I detta sammanhang används 20 mekanisk ingenjör, 10 elektrisk och elektronisk ingenjör. Ansökningsvillkor och detaljer finns i våra nyheter.

TÜLOMSAŞ 20 mekaniska ingenjör rekrytering kandidater för högskolor maskinteknik, 10 elektriska elektroniska ingenjör rekrytering krävs för att ha examen från universitetets elektriska och elektroniska tekniska avdelningar. Dessutom 399 av dekretet Law 7. måste se till att de villkor som anges i artikeln.

KPSS och YDS kravet är bland de krav som sökanden önskar. Följaktligen måste kandidaterna få minst 2016 poäng från 3 år KPSS P70 poängtyp. Kandidater måste också poängera minst C poäng från YDS under det senaste 5 året.

Efter ansökningarna rankas kandidaterna enligt deras poäng i 2016 KPSS P3 poängtyp. Kandidaten kommer att kallas till den skriftliga tentamen tills 20-nivån på antalet anställda som ska utses. 100 poäng kommer att utvärderas över de skriftliga tentamen kandidater som gör poäng på 70 poäng och ovan kommer att bli föremål för muntlig tentamen.

TÜLOMSAŞ personel alımı iş başvurusunda bulunacak olan adaylar, 10 Temmuz 2017 tarihi ile 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü saat 23:59 a kadar elektronik ortamda http://basvuru.tulomsas.com.tr adresinde yer alan Sınav Başvuru Sistemine T.C. Kimlik Numarası girilmek suretiyle yapılacaktır. Şahsen yapılan başvurular ile posta veya kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. TÜLOMSAŞ memur alımı ilanı için TIKLAYINIZ.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar