Borgmästare Erkoç: edik Vi strävar efter att höja Yedikuyularu till säsongen "

Kahramanmaraş Metropolitan borgmästare Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Ski Center under uppbyggnad hittade recensionen.

Ordförande Erkoç som undersöker arbetet på plats sa att de syftar till att träna Yedikuyular Ski Center den här säsongen.

TRE RUNWAYS FORTSÄTTER

Borgmästaren Erkoç avgav ett uttalande efter översynen: ”Vårt Yedikuyular skidcenter och byggnationer för rekreationsområde sommar-vinter fortsätter. Samtidigt hälls betong i byggnaderna och sedan hälls det första lagret med stollyftdjup. Samtidigt pågår tre landningsbana i denna region. När tre spår har slutförts här kommer människor från alla samhällsskikt att njuta av skidåkning här. Vår första landningsbana kommer att vara för våra nykomlingar. Vår andra landningsbana kommer att tjäna amatörskidåkare och den tredje banan kommer att betjäna våra professionella skidåkare som ägnar sig åt skidåkning. ”

5 VÄLJER TUSEN FOLK

Borgmästare Erkoç uppgav att de utvärderar rekreationsområdet sommar-vinter utöver skidcentret i regionen. Vi kommer att ha rekreationsområden där våra människor kan komma hit och koppla av på sommaren och vintern. Det finns ingen sådan plats i detta område i ett område av cirka 250 km. När vi slutför denna plats kommer inte bara folket i Kahramanmaraş, utan också människor från de omgivande provinserna till denna region. Vårt arbete samtidigt för att tjäna tusen personer 5 kapacitet att skapa en anläggning. Vi bygger ett Ski Center med kapacitet att betjäna 2 tusen människor dagligen, inklusive 5 tusen idrottare. ”

VAD INKLUDERAS?

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter 540 kvadratmeter Information och förvaltningsenhet, 550 kvadratmeter Restaurang och café, 140 kvadratmeter offentlig manlig-kvinnlig toalett och handfat 140 kvadratmeter övre station, 270 kvadratmeter snö krossning fordon garage 2 enheter generator byggnader 2 enheter vattentankar Höjningen av 1.833-mätaren, vilken är höjden av den nedre stationen, från höjden av 2.044, vilken är höjden av den nedre stationen, ska nås med stollyft och lyftlinjer.

Det finns 760-mätare av 1-stolar, 430-meter stolliftar och 100-meter gångremmar. Det finns en helikopter och parkeringsplatser.

Järnvägsnyhetssökning