Seminarium för förare från Van Metropolitan Municipality

Van Metropolitan Municipality Seminarium för förare: Van Metropolitan Municipality anordnade ett seminarium om kommunikationsregler och kostym för kollektivtrafikförare.

Metropolitan Municipality fortsätter sina medborgarorienterade tjänster. Transportdepartementet anordnade ett seminarium för förarna i kommunens konferenssal. Trainerpsykolog Nursen Avcı deltog i seminariet av kommunala bussförare. Förarna informerades om reglerna för kommunikation, kostymförband, passagerarsäkerhet, trafikmedvetenhet och ett seminarium om trafikregler.

Metropolitan Municipality Biträdande generalsekreterare Fazıl Tamer sa, imiz Våra förare kommer att flyttas till smart biljettsystem för att underlätta arbetet. Den smarta biljetten kommer att vara bra för våra medborgare såväl som underlätta förarnas arbete. Som storstads kommun började vi utbildningar för de förare som bär kollektivtrafik i staden. I dessa träningar gav vi information om teknisk information och kommunikationsregler. Våra seminarier hålls också i distrikt. Jag hoppas att vi fortsätter att ge våra medborgare den bästa servicen, säger han.

Noterar behovet av att vara känslig för ämnen som är förbjudna i kommunala trafikbussar Tamer, medborgare med klagomål från drivrutiner eller program genom att göra ett uttalande att notera att genom att ringa telefonjourer.

Utbildningar för kollektivtrafikförare kommer att hållas i hela staden.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar