General Manager för TCDD Transport Inc. träffade sina anställda i Istanbul

TCDD Transport Inc. General Manager Kurt anställda med i Istanbul uppfinning: kvällsprogram hålls på de fyra hörnen av vårt land i månaden Ramadan stund med personal och granska bolagets verksamhet TCDD Transport Inc. General Manager Veys Kurt, 11 iftar utföra DEMARD Istanbul Branch juni 2017 gick med i programmet. Han gjorde också undersökningar i Marmaray.

DEMARD Istanbul gren av programmet hemma, TCDD Transport Inc. General Manager Kurt Veys, VD DEMARD Nami Aras DEMARD Istanbul Branch ordförande Serdar gick Demirdöküm och järnvägspersonal.

Mekaniker är ett mycket svårt jobb, behöver luta sig framför

TCDD Transport Inc. General Manager Kurt tal Veys ta itu med de utmaningar som yrket makinistlik sade: "Det spelar ingen roll om du är en officer i järnvägen Oavsett om du arbetar. Att vara en järnväg är perky. Att vara en maskinist är en mycket tyngre uppgift, mycket svårare. Därför är jag medveten om vikten av alla mekaniska vänner i denna svåra position för vårt land och vår sektor. Jag är särskilt medveten om hur värdefulla de är i transporter. Vid användning av våra gods- och passagerartåg är sträng efterlevnad av alla regler av största vikt. Det är därför vi måste göra vad vi gör allvarligt och absolut perfekt. I minus 40 grader plus 40 borde vi göra vårt bästa. En mycket svår uppgift, ett stort ansvar. Därför måste du stå framför ditt yrke. İşte

Railway etablerad som tågoperatörer med avregleringen av transport- och 1 januari 2017 faktiskt arbetar på att starta TCDD Transport inte bara i vårt land, kommer Kurt betoning bli ett företag där avundas Europa och Mellanöstern, "denna resa vi var dating tillsammans kommer vi att åstadkomma tillsammans, Vi tror på dig. Vår enhet kommer alltid att fortsätta på kärlek, respekt och värde. Sevgi

Vi tackar alltid vår chef

Leverera ett tal i programmet DEMARD president Nami Arasi sa: "Çankırı, Sivas, Eskisehir, General Manager av kvällen program hölls i Karabük lämna oss ifred. Vi vill tacka honom för att han valde att vara tillsammans med oss. Vår verkställande direktör har deltagit i många projekt sedan den dag han tog sitt ämbete och har kommit med flux på pannan. Särskilt höghastighetstågsprojekten är beundransvärda. Tack så mycket till vår General Manager som är bra och dåligt. Låt Allah öppna vägen på väg ut, och vi kommer alltid att stå vid honom. Çık

Vi bär 200 tusen passagerare per dag i Marmaray

Veysi Kurt, generaldirektör för TCDD Tasimacilik AS, som deltog i iftar-programmet i Istanbul, gjorde också observationer i Marmaray som drivs av TCDD.

Kurt uppgav att passagerarbehovet mellan Ayrılık Çeşmesi och Kazlıçeşme ökade dag för dag och sagt, eş Vi tjänar 200 tusen passagerare per dag i Marmaray. Som utrikesministern uttalade fortsätter byggarbetena från andra delar av Marmaray snabbt, Gebze- Halkalı När linjen är fullt fungerande kommer den att tjäna en miljon passagerare per dag. Således kommer vår plikt och ansvar att öka. Jag vill uttrycka min tacksamhet till alla mina kollegor som framgångsrikt har tillhandahållit Marmaray Marmaris tjänster

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar