Ray Welder Certified Project introducerades i Sivas

Järnvägscertifieringsprojekt introducerades i Sivas: Sivas var det femte stoppet för informationsseminariet om projektfrämjande och livslångt lärande som organiserades av YOLDER inom ramen för det yrkesinriktade utbildningsprojektet ”Rail Welders Certification en med stöd av Europeiska unionen. Arbete och social trygghet, ministeriet för utveckling av Europeiska unionen och ekonomiskt stöd Department of Human Resources operativa programmet genomförs i Turkiet livslångt lärande Stöd-II på seminariet delade information om projektet, accepterade bidragsprogrammet körs i järnvägssystemet i området, studenter, stora av lärare och akademiker väckte uppmärksamhet.

Järnvägssvetsarcertifieringsprojektet och informationsseminarier för livslångt lärande genomfört av Association of Solidarity and Solidarity of Railway Construction and Operation Staff (YOLDER) fortsatte i Sivas. TCDD 4.Region Manager Hacı Ahmet Şener, 4.Region Underhållschef İsmail Karahan, TCDD Human Resources Department Vice President Cüneyt Türkkuşu, chef för Turkish Transportation-Sen Sivas Branch President, Sivas Branch President Ömer Vatankulu, RAYTEST Certifiering Institution Direktör Ebru Köse, Cumhuriyet University Hafik Kamer Sample Yrkeshögskoledirektör Assoc. Mehmet Demir och Institutionen för transportföreläsare, Cumhuriyet University Sivas Vocational School-föreläsare, Ataturk yrkes- och tekniska anatoliska högskoledirektör Cemal Dalcı, YOLDER ordförande Özden Polat, YOLDER-medlemmar, studenter och sektoranställda deltog.

I sitt inledande tal informerade YOLDER-ordföranden Özden Polat deltagarna om Alumunothermite Rail Welder-kurserna och certifieringsprovet som skulle hållas i slutet av kursen. Intresset för projektaktiviteterna, särskilt våra kurser, bevisar att vi är på rätt väg. Yrkesutbildning våra projekt att genomföra våra medlemmar livslångt lärande deltagande i ökningen och arbetslösa ungdomar i vår stödja oss vägen vi går till rymden verksamheten dörren till Europeiska unionens delegation till Turkiet på arbete och social trygghet Institutionen för EU Tack vare Assistance avdelningen för finansiell ", sade han.

Cüneyt Türkkuşu, vice ordförande för personalavdelningen för TCDD, som gjorde en presentation om livslångt lärande, sa att behovet av mänskliga resurser, som utvecklar sig inom området järnvägssystem och som inte bryter med inlärningsprocessen, ökar dag för dag.

RAYTEST-chef Ebru Köse gav en detaljerad information om presentationen av RAYTEST, utvecklingen inom järnvägssektorn, VQA och yrkeskvalifikationscertifikat.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar