14 från ministern Arslan

Minister Arslan från 14 år Epic Writer Transport Personal Prayer: sjötransport och kommunikationsminister Ahmet Arslan, 22 juni 2017 torsdag i Ankara Behiçbey 'fann också i Demirspor Facility anslutna till ministeriet institutioner och personal som arbetar på institutioner och familjen gav sitt iftar.

Ler I vår transporthistoria är vi medlemmar i ett lag som skriver saga speciellt under de senaste 14-åren. Från tidigare till nutid har vårt departement lyckats Han sa att de senaste 2016-nöjda tillfredsställande undersökningarna inom medborgar transportsektorn över 78'ye nöjde sig. Alla har arbetskraft i den här framgången. En

I vårt land understryker den senaste 15 investeringarna och järnvägsställningen i transportprojekten under det senaste året. I vårt land har 14 bekantat med höghastighetståget i järnvägssektorn. Vi är på åttonde plats i Europa i den sjätte världen. Detta land kunde inte göra Marmaray-projektet. Men vi har blivit ett land som tillhandahåller järnvägstransporter under havet och tåget. Jag hoppas att den stora Istanbul Tunneln kommer att följa världens avund snart kommer att bli färdig. YHT och HT, som fortsätter till Ankara-Izmir, Ankara-Sivas, Konya-Karaman-Ulukisla och Mersin-Adana-Gaziantep-Sanliurfa, fortsätter. İzmir

Betonar den nationella och inhemska produktionen inom transport och kommunikation, sade Arslan att vi fortsätter våra arbeten för att producera höghastighetståg i järnvägssektorn som nationell och nationell ".

Ministeriet när entreprenörer och tjänsten emot de också ingå agerar genom 240 tusen människor laganda, kan du komma åt alla delar av landet och Armstrong förklarade att göra den tillgänglig, kommer att göra mer för landet, sade han en hel del arbete.

Minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation Ahmet Arslan firade talet för personalen och alla medborgare som firar Ramadan.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar