RAI-delegationen besökte Veysi Kurt

RAI Board of General Manager Veys Kurt har haft: att delta inkludera och möten Talks, Iran järnvägar till vårt land (RAI) En delegation ledd av vicepresident Hossein Ashoor ordförandeskap, TCDD Transport Inc. General Manager orter Veys Kurt kontor.


I bilaterala samtal varade cirka 1 timmars broderlig och vänligt sinnade länder Turkiet och Iran inom järnvägssektorn också uttryckt att tillfredsställande utvecklingen av deras förbindelser.

TCDD Transport Inc. General Manager Veys har sagt, besök av Wolves delegation: "I vårt land TCDD Transport Inc. bildades tillsammans med avregleringen av järnvägstransporterna, inte bara inom landet, strävar vi efter att göra 25 miljoner kmxnumx'lik geografi utomlands. I detta sammanhang, i synnerhet våra grannar, vi vill utöka vårt samarbete med andra länder. Iran Railways gör också en stor insats för att öka järnvägstransporterna. Jag är övertygad om att vi kommer att genomföra mycket vackra projekt i samarbete. Idag önskar jag att samtalen mellan våra delegationer kommer att vara till nytta. Hej

De nya tillägg till järnvägssektorn TCDD Transport som framgångs språk Ashoor också, för de två ländernas järnvägs intressenter i utvecklingen av järnvägstransporter mellan Turkiet och Iran, och betonar att det är en stor ansträngning, även Iran från Europa, frakten till Europa från Iran Turkiet är gjord av mer ekonomisk och snabbare, kom han till efterfrågan på transporter från båda kontinenterna, de kommer att utvärdera dem tillsammans, sade han.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar