Modernisering i Manisa

Manisa Transport modernisera Manisa storstads transport initierats av kommunen ombyggnadsprojekt, Yunusemre distriktet Pelital att Camlica, Üçpınar, Malt, den Köseler, som kommer att användas i Durasallı och jämnar vägen 43 hölls på Ortakoy stadsdelen Yunus Emre distrikt för nya fordon. Biträdande borgmästare i Metropolitan Municipality Mumtaz Kahya, nya och moderna kollektivtrafik önskade vara till nytta för staden Yunusemre.

Inom ramen för omvandlingsprojektet som initierades av Manisa Metropolitan Municipality, hölls en leveransceremoni i Ortaköy-distriktet i Yunusemre-distriktet. Yunus distriktet Pelital att Camlica, Üçpınar, Malt, den Köseler, Durasallı och jämnar leverans av kollektivtrafik som kommer att tjäna rutten ceremonin Manisa kommun ordförande Mumtaz hushållerska, Istanbul Metropolitan Municipality biträdande generalsekreterare Yilmaz Gençoğlu, Istanbul Metropolitan Municipality Transport Department Head Believers Sea Metropolitan kommun Press och PR chef för avdelningen Nurseli Ustamehmetoğl, Office of prefekt Ersoy Arslan, kulturella och sociala frågor ordförande Erkan Aksoy, kontorschefer, 132 nr Cooperative president Mehmet Curler, Karsan fasta försäljningschef Kaan Erkırtay, Yunusemre kommun MHP Parlamentsledamot Hüseyin Köroğlu, kooperativa presidenter, fordonsägare och medborgare deltog. Gamla och icke-handikappade fordon som används i kollektivtrafik på Yunusemre-distriktsbanan förnyades med nya Jest-märken 43-fordon som är lämpliga för funktionshindrade personer.

Tack till Metropolitan Municipality

På kooperativets vägnar tog Mehmet Gürler, ordförande för kooperativet 132, golvet vid ceremonin. Gürler nämnde vikten av moderniseringen av kollektivtrafiken och tackade kommunens kommun för sitt stöd. Karsan-säljchefen Kaan Erkırtay, som tog ordet efter Gürler, önskade att 43-bilarna skulle vara ett bra sätt för Yunusemre.

Modernisering i Manisa

Karsan Försäljningschef Kaan Erkırtay'ın, sedan Maya Metropolitan borgmästare Mümtaz Kahya tog golvet. När hushållerska började sitt tal, förmedlade han hälsningarna av Cengiz Ergün, borgmästare i Manisa Metropolitan Municipality. Kahya, "Yunusemre kollektivtrafikbussar förnyas för kampanjpromotionen i distriktet Jag är glad att vara med dig. Jag skulle vilja förlänga våra hälsningar till vår borgmästare i Manisa Metropolitan Municipality Cengiz Ergün. Som du vet, under ledning av vår borgmästare Cengiz Ergün, gjorde vi den viktigaste transportplanen som täckte hela Manisa. Efter att ha avslutat det här arbetet började vi introducera nya transportfordon till regionen, distriktet, distriktet och grannskapet. Inom ramen för Manisa Transportation Master Plan, arbetar Public Transport Optimization, genomförde vi också omvandlingen av 80 43 6-meter Karsan Gesture inom två olika kooperativ till låggolvskonstruktioner som är lämpliga för handikappadkomst. I befintliga vägar; Manisa- Üçpınar Manisa-Pelital den Manisa-Camlica, även Yuntdağı Cooperative, manisa- Malt den Manisa-Köseler, manisa- Durasallı av och justerades till totalt 7 färdväg inklusive Manisa-mark. Manisa Metropolitan Municipality mottog totalt 78 Karsan Atak fordon och 35 Karsan Gestures totalt och 17 124 linje och 105 linjetrafik startades totalt. I Yunusemre distriktet; Totalt tillhandahålls 2-transporttjänster på Manisa-Küçüksümbüller, Manisa-Çınarlıkuyu, Fängelse, Manisa-Uzunburun-rutterna. Vi kommer även att göra nya planer och arrangemang enligt de behov som kommer att uppstå i linje med utvecklingsvillkoren och ökade befolkningsräntor. Det är ingen tvekan om det ..

Optimerad och omvandling fortsätter

Hushållerskan, som genomfördes Manisa Transport Master Plan rapporter omfattas av provinsens 17 distrikt och i grannskapet på grund av länet kollektivtrafiken, vilket innebär lämpar sig för dagens teknik, ekonomisk, bekväm, miljövänligt, elektronisk biljett system i bilen kamera och lämplig för funktionshindrade, utbyte med fordon med lågt golv De påminde om att de var banbrytande. Kahya sa, optimera Optimized och transformationsarbeten pågår för dessa fordon att arbeta på planerade linjer och rutter inom regionalt poolsystem i rotation och ordning.

175-fordon konverterat med 156 Next Generation Vehicle

Kahya fortsatte sitt tal enligt följande: X Vi har gjort omvandlingen av 175-fordon 156 som serverar i distriktet Manisa med nya generationens fordon. Kollektivtrafik tillhandahålls av dessa fordon. Vi kommer att konvertera 918 fordonet från distriktet till 388 fordonet. Hittills har 223 av denna omvandling fullbordats och 43-fordon levereras. 296-verktyget som fungerar mellan Manisa och dess distrikt kommer också att transformeras med 134-verktyget. Hittills har vi slutfört 59, 75-fordon levereras också. Kollektivtrafik är sant och korrekt kollektivtrafik dagens teknik hör till juridiska personer, prisvärda, bekväma, miljövänligt, elektroniska biljettsystem, fordonsregistrering fann att kamerautrustningen och tillgängliga för personer med funktionshinder, låggolvsbussar med en ändring som gjorts ha minskat 711 fordonstrafik kommer att ge. Med andra ord, denna omvandling ger mervärde till både våra medborgare, våra affärshållare och miljön. "

Vi arbetar för medborgarnas komfort

Om att det kan finnas några mindre problem under övergången, sade Kahya, björt Ett nytt system, en ny transportledning genomförs i vårt distrikt Yunusemre. Självklart kan övergångar och innovationer ibland orsaka smärta. Det borde dock vara välkänt att vi arbetar för våra medborgares komfort och lycka under ledning av vår borgmästare Cengiz Ergün. Detta har varit fallet före, och det blir nästa. Yunusemre i vårt distrikt, oavsett om det ligger i Yuntdağı-regionen. MASKI Generaldirektorat för infrastrukturarbete som utförs av storstads kommun, till exempel asfaltsarbeten utförd av många bra arbeten. Allt detta är en garanti för framtida åtgärder. Med dessa känslor önskar jag att de nya bilarna ska vara till nytta för vårt Yunusemre-distrikt och våra bröder som bor i Yuntdağı-regionen. Jag vill också tacka Transportdepartementet, de värdefulla kooperativa presidenterna och ledningen, och våra bröder och systrar som bidrog till omvandlingen. 11 sultanen i månaden, vi kommer att träffa månaden välsignad Ramadan. Vid detta tillfälle gratulerar Ramadan dig; Jag överlåter er alla till Allah. Tack, var där ".

Fordon levereras

Efter talerna skarades Mumtaz Kahya, borgmästaren i Manisa, kommunens borgmästare, Manisa Metropolitan Municipality, huvudansvarig för transportavdelningen Mumin Deniz, Karsan-försäljningschefen Kaan Erkirtay, nyckelsceremoni av fordon efter kakan. Biträdande borgmästare i Metropolitan Municipality Mumtaz Kahya, turnerade fordon, fick information.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar