Första grävning Shot till Seven Wells

Seven Wells Well Digged Första: Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Sju brunnar kommer att hållas i sommar-vinter rekreationsområdet och skidcenter för den första grävningen träff.

Ett av de viktiga projekten av Fatih Mehmet Erkoç, borgmästare i Kahramanmaraş

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter började arbeta.

VAD TAR PLATS?

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter 540 kvadratmeter Information och förvaltningsenhet, 550 kvadratmeter Restaurang och café, 140 kvadratmeter offentlig manlig-kvinnlig toalett och handfat 140 kvadratmeter övre station, 270 kvadratmeter snö krossning fordon garage 2 enheter generator byggnader 2 enheter vattentankar Höjningen av 1.833-mätaren, vilken är höjden av den nedre stationen, från höjden av 2.044, vilken är höjden av den nedre stationen, ska nås med stollyft och lyftlinjer. Det finns 730-mätare av 1-stolar, 430-meter stolliftar och 100-meter gångremmar. Det finns en helikopter och parkeringsplatser.

DAGLIG 5 tusen människor kommer att vara kapacitet

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och skidcenter kommer att hållas dagligen 2000 skidåkare med en total kapacitet på 5000 människor kommer att tjäna som årlig vintersport 4 månad service anläggning kommer att vara den enda vintersport anläggningen i 250 km radie.

Järnvägsnyhetssökning