Lösningar på UTİKAD-Turkiska lastworkshop var i Gündem

Lösningar på UTIADAD-Turkiska lastworkshop var i agendan: En gemensam workshop organiserades av turkiska last- och logistikserviceproducentföreningen och 4 i maj. Medlemmar av UTIKAD-medlemskommissionens luftfartsbyrå diskuterades vid workshopen där problemen och lösningarna som UTIKAD-medlemmen erbjöd diskuterades.

tillsammans med lösningar av problemen i listan utarbetats av UTIKAD 27 punkt efter workshopen diskuterade frågor om flygtransporter och tullfrågor i den nya Turkish Airlines flygfrakt flygplats, som gjordes två presentationer om anläggningen och infrastrukturinvesteringar. UTİKAD-medlemmarna hade också möjlighet att noggrant undersöka turkiska lastens anläggning och lastutrymme. I slutet av den produktiva verkstaden beslutades det att fortsätta söka efter gemensamma lösningar.

UTİKAD och Turkish Cargo, Association of International Transport och Logistics Service Producers, tecknade en gemensam workshop. THY Cargo biträdande generaldirektör Turhan Ozen och turkiska Cargo chef i värd 4 maj, turkiska Cargo anläggning i Mimar Sinan möte workshop i Hall UTIKAD ordförande Emre Eldener, UTIKAD vice ordförande Turgut Erkeskin, UTIKAD Hantering Styrelseledamot och ordförande i flygbolaget arbetsgruppen Mehmet Özal, medlem UTIKAD Board Abraham avkomma, Serkan Eren, Ridvan Haliloğlu, UTIKAD General manager Cavit Uğur och UTIKAD medlem flygbolaget last byråer deltog i mötet.

UTİKAD Styrelseledamöter besökte General Manager THY Bilal Ekşi på sitt kontor på 6 December 2016, lyckades lyckas och förklarade problemen med UTIKADs medlemsflygbolag. THY General Manager Ekşi'nin efterfrågan på flygbolagens begäran rapporterades skriftligen till Turkish Airlines. Efter generalchef Ekşi besökte UICKAD-delegationen Turhan Özen, som utsågs till vice verkställande direktör med ansvar för Turkish Airlines i 5 januari 2017.

UTIKADs styrelse, Emre Eldener, presenterade UTIKADs önskemål gentemot Turhan Ozen, liksom problemen med UTIKAD-medlemmens flygfraktbyråer och deras lösningsförslag. I slutet av mötet beslutades att organisera en gemensam workshop av UTİKAD och THY Cargo.

Workshopen, som hölls i maj i 4 och uppmärksammades av UTIKAD-medlemmarnas flygfraktbyråer, började med talet av den biträdande generaldirektören Turhan Ozen. VD: s vicechef Özen betonade att flygbilagor är av stor betydelse för dem. Ð Denna verkstad som vi insåg i samarbete med UTİKAD är av stor betydelse för oss. Vi har arbetat för lösningen av de problem som identifierats under ett tag. Idag delar vi de lösningsfaser vi täckte som turkisk last för listan över frågor som utarbetats i samråd med UTİKAD medlemsbyråer İK.

Efter biträdande generaldirektör Özen'dan UTİKAD ordförande Emre Eldener betonade vikten av verkstaden först. UTİKAD Ordförande Eldener påpekade att processen accelererades efter att Turhan Özen gick med i THY Kargo för att lösa de tekniska och operativa problemen som UTİKAD-medlemmarna upplevde och sade ü Jag skulle vilja tacka honom och hela hans team för sitt stöd. Den vikt de lägger på ämnet i dag förstås också som att de har full personal som ledningen. Dessutom är det faktum att UTIADAD-medlems lastagenter är närvarande här med ett mycket brett deltagande tydligt avslöja den vikt som ges till ämnet. Ayrıca

I UTIKAD Airline Working Group, med förslag från flygbolagsledare för både medlemsföretag och flygplatsens kontorpersonal, utarbetades en lista över problem av Xener X. anı Vi passerade dessa objekt en efter en och vi gjorde mellanliggande möten. Vid dessa möten bevittnade vi hur proaktiv THY Cargo är i lösningen av problemen. I det här mötet kommer de att ge detaljerad information om de problem som vi har förmedlat och deras lösningar. Återigen i slutet av 27 får vi möjlighet att prata om lastbyråerna och THY Cargo med övergången till den nya flygplatsen. Yine

THY Eldener indikerar att den stora betydelsen av flygfrakt agenter UTIKAD medlem för gods ", om medlemmarna i vårt konto UTIKAD 95% av den totala flygfrakt i Turkiet, som anordnar organ. Vid denna tidpunkt tror vi att både som nationell transportör och lastbärare bör både fri konkurrens säkerställas under rättvisa förhållanden, och interna agenturets neutralitet måste skyddas av THY Cargo. I denna process tror vi att luftfartsbyråernas funktioner bör följas. Vi är redo att samarbeta med THY Kargo som UTIKAD om att eliminera alla typer av frågetecken i dessa frågor. Bu

Efter talet av UTIKADs president Emre Eldener, gjorde turkiska fraktkostnadschef Halit Anlatan en presentation baserad på arbetsprinciper och årliga uppgifter om turkisk last. Noterar att antalet lastflygplan kommer att öka under den kommande perioden, Anlatan delade information om att nya destinationer öppnas speciellt för Afrika.

Efter öppningsföreläsningarna modererades verkstadschefen Ahmet Kaya. som talare på seminariet UTIKAD Styrelseledamot och ordförande i flygbolaget arbetsgruppen Mehmet Özal, den turkiska Cargo Shipping marknads- och försäljningschef Omar Faruk Svärd, Special Cargo chef Bahadir inte Büyükkay, Shipping Coordination Manager Project Volkan Singh, chef för Istanbul Murat Yalcin Kırca och lastkapacitet planering biträdande direktör Furkan Özüdoğru gick med.

Lösningsförslaget till problemen i 27-objektproblemen som utarbetats av UTIKAD har meddelats av cheferna för Turkish Cargo. Turkish Cargos handlingsplaner för lösningen av problemen förklarades och detaljerad information om Turkish Cargos marknadsföring, privat gods och fraktverksamhet gavs. I en interaktiv workshop svarade företrädarna för UTIKAD-medlemmarnas flygbyrå ​​frågor om processer och problem.

UTIKAD sade i slutet av seminariet, styrelseledamot och Air arbetsgrupp ordförande Mehmet Özal "Vad vi vill definiera denna workshop som en mästare i verkstaden kommer att göras senare och minst en gång Turhan Bey noterar i detta avseende Jag stöder förslaget om att komma samman. Samarbetet och arbetet mellan THY och UTIKAD är mycket viktigt eftersom vi inte bara är en politisk förändring i vår region utan också en sektor i vårt land. Nästa period, som ansluter sig att forma vår affärsmodell som följer UTIKAD många frågor, vår bransch både nationellt, vi är väl representerade på den internationella arenan ", sade han.

UTIKAD s på dagordningen och initiativ för att de frågor som berörde också Mehmet Özal, "Industrial 4.0, digitalisering relaterade e-transport, e-AWB processer, vilket garanterar helt separerade digital informationsflödet från varje last och dokument frågor övervakas noga. Den nya flygplatsen kommer att påverka den turkiska luftfartsindustrin och dess processer, där både IGA och alla intressenter, marktjänster, flygbolag, IATA etc. I samråd fortsätter vi våra kontakter för att öka effektiviteten i lastprocesserna. Kinas One Way One Generation Project utbildar för närvarande nå Europa från Kina 14 dagar, denna period är planerad att dra 11 dagar. Detta kommer oundvikligen att påverka flygindustrin och vi måste utveckla snabbare, mer flexibla, tillförlitliga och mer konkurrenskraftiga tjänster. Bu

UTIKAD s handelslättnader kommitté om att den ädla och fortsätter att fungera som en permanent medlem Özal "Samtidigt den nya tullkodexen och transportministeriet i studier med anknytning till regleringen av Poes vi tar en aktiv roll. Vi samarbetar med THY för att bilda en gemensam åsikt om utvecklingen av tullprocesserna. SHGM och SHT 17.6 och andra regler relaterade till sektorn deltar i studierna. I mötet med ACC, IATA och UTIKAD-medlemsrepresentanterna om E-AWB, Istanbul SOP, godtogs. Vi uppmanar alla våra medlemmar att göra multiliterala avtal med IATA och inkluderas i systemet. E-AWB informationsmöten hålls under de kommande dagarna, sade Ön.

Efter workshopen presenterade den turkiska lasttullchefen, Seyfullah Topal, en presentation om tullfrågorna inom lufttransport. Topal, "UTİKAD arbetar med oss ​​är av stor betydelse", sa han. Den turkiska godstransporterna Adnan Karaismailoğlu, som tog ordet efter Topal, delade den sista punkten där turkisk last anlände till anläggningen och infrastrukturarbetet vid den nya flygplatsen.

Efter en effektiv workshop hade deltagarna som hade lunch vid turkiska lastanläggningar möjlighet att besöka anläggningen och fältet.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar