Ray Welder Certified Project introducerad i Erzincan

Ray svetsare Sertifikalanıy Project Infördes Erzincan: på vägen är, stödja livslångt lärande i Turkiet-II Grant program som stöds av Europeiska unionen "Ray Svetsare är Sertifikalanıy" Införandet av yrkesutbildnings projektet och i Erzincan för inlärning informativ seminarium livslångt.

Arbete och social trygghet, ministeriet för utveckling av Europeiska unionen och ekonomiskt stöd Department of Human Resources operativa programmet genomförs med bidrag till godkända projekt vid seminarium om informationsutbyte, Turkiets första certifierade järnvägs svetsare av fick veta att de skulle få en betydande risk för sysselsättningen ingick i det livslånga lärandet .

Den andra av seminarierna för sammanslagning av Rail Welders Certification Project och information om livslångt lärande, som genomfördes av Solidaritetsförbundet och Solidaritet för Järnvägsbyggnads- och driftspersonal (YOLDER) hölls i Erzincan. Cüneyt Türkkuşu, vice ordförande för personalavdelningen för TCDD, Yusuf Kenan Aydın, TCDD Erzincan Operations Manager, som representerar Çiğdem Albayrak, Erzincan yrkes- och teknisk anatolsk gymnasiechef, Erzincan University Refahiye Professional School Många elever, arbetslösa vuxna och TCDD-medarbetare deltog med Bünyamin Aktaş.

I sitt inledande tal informerade YOLDER ordförande Özden Polat deltagarna om Alumunothermite Rail Welder kurser och certifieringsexamen som hålls i slutet av kursen. Vid Vi har fått många ansökningar om totalt 6 kurser i Izmir, Ankara och Erzincan. Genom att välja 60 personen från sökandena börjar vi träna på Alumunothermite Rail Welding vilket är av stor betydelse inom järnvägsområdet. Kurser 8 maj börjar vid 2017 i Ankara och Izmir och kommer att vara i dagar. 15-3 Mellan juli anordnar vi två kurser i Erzincan. Efter avslutad utbildning kommer att ta examen i Turkiets enda auktoriserade certifieringsorganisationer, och framgångsrik sysselsättnings arbetslösa praktikanter kommer att ges till minst tio procent av våra 21 s ", sade han.

Polat gav också information om YOLDERs verksamhet och fortsatte: beklenen För att förbättra de ekonomiska och sociala förutsättningarna för de medlemmar som förväntas av yrkesorganisationer, för att stärka solidaritet och solidaritet och bidra till deras yrkesutbildning. Yrkesutbildning är ett av de ämnen som vi som en förening betonar. Även om detta projekt fokuserar på erkännande av tidigare lärande av våra medlemmar och bidrar till deras professionella utveckling genom deltagande i livslångt lärande, upplever vi spänningen att öppna dörren för de arbetslösa med detta projekt. Detta projekt stöder vår entusiasm och stöd som kommer att säkerställa förverkligandet av Europeiska unionens delegation till Turkiet, ministeriet för arbete och social trygghet Tack till Financial Aid Department of Europeiska unionen. "

"Unga människor borde vara involverade i livslångt lärande"

Cüneyt Türkkuşu, vice vd för personalavdelningen för TCDD, som gjorde en presentation om livslångt lärande, betonade att utvecklingen inom järnvägssystemen ökar behovet av kvalificerade och självförbättrade personalresurser. Noterar att det finns en ökande konkurrens på arbetsmarknaden varje dag, konstaterade Türkkuşu att arbetsgivare föredrar arbetskraften som ökar sin yrkeskompetens och dokumenterar denna utveckling genom att delta i livslångt lärande förutom den formella utbildningen.

Çiğdem Albayrak, Refahiye Vocational High School Instructor som gjorde en presentation som representerar den samsökande institutionen, gav information till deltagarna om Erzincan University och förklarade deras utbildning, särskilt inom järnvägssystemen. Som svar på frågor från deltagarna sa Albayrak att utexaminerade bör fortsätta att utveckla sin professionella kunskap och färdigheter för att undvika problem med att hitta ett jobb, och att inlärning är en livslång process.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar