Generaldirektör för TCDD Transport Inc. Kurt träffades med företagets provinsiella organisation

Kurt, generaldirektör för TCDD Transportation Inc., träffade bolagets provinsiella organisation: Veysi Kurt, generaldirektör för TCDD Transportation Inc., höll ett möte i Kars med företagets Sivas-samordnings personal för att utvärdera bolagets verksamhet med liberalisering av järnvägstransporter och starten av gods- och persontransportprocessen i en konkurrensutsatt miljö. .

1 januari På mötet med bolagets provinsiella organisation, som startade sin verksamhet från och med januari 2017; Sivas regionala samordnare Sonmez Sefercik, Sivas DEMARDs grenpresident Gultekin Boyunegmez, sekreterare Erzurum Necati Mutanoğlu, ISF Erzurums filialpresident Yusuf Gokcen och pensionärer från TCDD Generaldirektoratet gick också med.

Kurt, som gav information om processen att ansluta sig till TCDD Taşımacılık AŞ som ny aktör inom järnvägssektorn, tackade all personal som gjorde ansträngningar i omstruktureringsprocessen genom att utvärdera de utförda aktiviteterna.

Det är nödvändigt att öppna nya horisonter med nya projekt för att förbättra servicekvaliteten. Betonar att världen har förändrats och det är oundvikligt att följa denna förändring, sade Kurt: X Världen är 11. jämfört med Sydkorea, som är den största ekonomin, är vi långt bakom. Det är emellertid inte troligt att framgången för dessa länder inte uppnås. Jag ser denna spänning i alla våra anställda. "

Med de åtgärder som vidtagits och de genomförda projekten förbättras inkomst- och kostnadstäckningsgraden med varje år som passerar. Efter fem år påpekade Kurt att det är möjligt för företaget att göra en lönsam vinst. Den årliga 25 miljoner ton lasttransport och 50 miljoner passagerartransporter 25 miljoner färdplaner är färdiga för utvinning.

Sönmez Sefercik, samordnaren för Sivas, uttryckte personalens känslor i den regionala organisationen. Han uttryckte sin tillfredsställelse med företagets första personalmöte och önskade att deras mål var att göra idag bättre än igår, och imorgon bättre än idag.

TCDD Transportation anställda som uttryckte sina åsikter vid mötet; När de säger att de tror att företaget är på en bra väg, kommer de att fortsätta arbeta hårt för att betjäna passagerare och kunder på bästa sätt. de önskade att den nya processen skulle vara till nytta.

Veysi Kurt, generaldirektör för TCDD Transportation, presenterades med en modell bestående av verk som representerar Kars kulturella och historiska struktur.

Kurt, Kars, Sarikamis och Erzurum efter att ha besökt arbetsplatsen, fick information från kollegor.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar