TCDD Transportation Inc. - DTD-möte hölls

TCDD Transportation Co. - DTD-möte hölls: Järnvägstransportföreningen (DTD), utvecklingen inom sektorn, utvärdering av händelserna och utbyte av ömsesidiga yttranden TCDD Transportation Inc. har begärt ett möte.

TCDD Transportation Co. På denna begäran hölls ett möte genom att bjuda in DTDs styrelse på 11 April 2017. TCDD Transportation Co. Veysi Kurt, generaldirektör för mötet med ordförande av biträdande generaldirektör Mehmet Uras, chef för logistikavdelningen Mehmet Altinsoy, kollegor och medlemmar i DTD-styrelsen deltog.

TCDD Transportation Co. Biträdande generaldirektör Mehmet Uras gjorde en presentation till DTD och gav information om den allmänna situationen och verksamheten. DTDs styrelse gjorde en presentation med sina åsikter och förslag.

Mötet hölls i en intim miljö och problem och lösningar inom sektorn uttrycktes och ömsesidiga åsikter utbyts. Efter ett positivt och fruktbart möte beslutades det att fortsätta sådana möten regelbundet i framtiden.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar