Signerade signaturer för Yedikuyular Ski Center

Underteckningar för Yedikuyular Ski Center: Underteckningar undertecknades för byggandet av rekreationsområdet Sommar-vinter och Ski Center som skulle byggas i Seven Wells-området i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality.

Generalsekreterare Züver Çetinkaya biträdande generalsekreterare Haruz Buz, avdelningschef för projektprojekt Mustafa Aksel Abacıoğlu, chef för personal- och utbildningsavdelningen Abdulkadir Kırmacı, avdelningschef för press och PR-filial Cengiz Berberoğlu och Halatlı Styrelsens ordförande İlker Cumbul deltog i mötet.

Züver Çetinkaya, generalsekreteraren för Metropolitan Municipality, höll ett tal vid underteckningsceremonin och uppgav att de kommer att starta ett annat projekt som är inriktat på borgmästare Fatih Mehmet Erkoç.

Generalsekreterare Çetinkaya: ”I dag kommer vi att underteckna kontraktet för vårt Yedikuyular Summer-Winter Recreation Area och Ski Center, som är ett av de mest framstående projekt som Fatih-borgmästaren Fatih Mehmet Erkoç utlovat under valarbetena. Som Kahramanmaraş Metropolitan Municipality eliminerar vi en enorm brist i denna region. Det finns ingen sådan skidort i ett område med 250 km radie. Den närmaste skidorten ligger i Erciyes, Kayseri. Det finns ingen sådan skidort i detta inlandet i denna region. Vi inser detta behov av regionen med detta projekt.

Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och Ski Center anbud för byggandet av 8 mars 2017 och anbudet hölls Halatlı Transportation Ltd. Ltd. Şti. 11 miljoner 823 tusen pund, till exempel ett riktigt lågt pris som vi gjorde anbudet. Idag tecknar vi ett kontrakt med Rope Transport Company.

Yedikuyular rekreationsområde sommar-vinter och skidcenter 540 kvadratmeter informations- och hanteringsenhet, 550 kvadratmeter Restaurang och café, 140 kvadratmeter allmän manlig och kvinnlig toalett och diskbänk 140 kvadratmeter toppstation, 270 kvadratmeter snökrossning fordonsgarage 2 enheter generatorbyggnader 2 enheter vattentankar och höjdhöjd från 1.833 meters höjd till den övre stationens höjd 2.044 meters höjd nås med stollyft och lyftlinjer. Det finns 730 meter 1 stollyftar, 430 meter stollyftar och 100 meter gångbälten. Det finns en helikopter och parkeringsplatser. Yedikuyular sommar-vinter rekreationsområde och Ski Center kommer att vara tillgängliga för allmänheten så snart som möjligt, ”sade han.

Enkel vintersportanläggning

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Sju brunnar kommer att hållas i sommar-vinter rekreationsområdet och Ski Center kommer att betjäna dagligen 2000 skidåkare med en total kapacitet på 5000 personer, och 4 månadsservice kommer att vara den enda vintersportanläggningen i vår 250 km radie.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning