TCDD Budget, Investment, Dery och Restructuring Workshop Startat

TCDD Budget, Investment, Dery och Restructuring Workshop Startade: Budget, Investeringar, DERY och omstruktureringsverkstaden av Generaldirektoratet för TCDD, 20 April 2017 startade på torsdagen på Kızlcahamam Çam Hotel.

verkstad; TCDD General Manager İsa Apaydın, Biträdande generaldirektör Murat Kavak, chef för Special Clerk, ordförande i inspektionsstyrelsen, 1. Juridisk rådgivare, press- och PR-rådgivare, Järnvägssäkerhet och Risk Management Manager och General Manager Advisor, avdelningschefer, vice presidenter och regionala chefer deltog.

Talar vid öppningen av verkstaden och förklarar att 2003 miljarder TL har investerats i järnvägar sedan 60, sade Apaydın: "Vi är en investerarorganisation. Vi gjorde dessa investeringar genom att arbeta dag och natt med dig. Jag tackar dig. "

Med hänvisning till liberaliseringsprocessen inom järnvägssektorn sa Apaydın att TCDD kommer att omstruktureras och fortsätta som infrastrukturoperatör under den nya perioden. Apaydın sa att de har publicerat nätverksdeklarationen om liberaliseringsprocessen och att de förväntar sig att de nya järnvägstågsoperatörerna kommer in i sektorn.

Påminde om att de genomför viktiga projekt som infrastrukturoperatör, sade Apaydın, "Vi har arbetat med att bygga Ankara-Sivas och Ankara-Izmir YHT-linjer och höghastighetstågslinjer Bursa-Bilecik, Konya-Karaman-Ulukışla, Adana-Mersin, Adana-Toprakkale-Gaziantep. Vi vill slutföra dem så snart som möjligt för att öppna verksamheten. "

Att påpeka att realiseringen av investeringsmålen är viktigt, vill generaldirektör Apaydın att 2017 är det år då realiseringsgraden skulle vara högst.

Fyrtidsverkstaden avslutas på april 23 söndag.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar