Hisarcıklıoğlu bad om expansion av höghastighetståg, flygplats och OIZ för Trakya och Edirne

höghastighetståg till Hisarcıklıoğlu Trakien och Edirne, ville utöka flygplatsen och OSB: finansminister Naji Thrace med Ağbal Chambers och råvarubörserna ordförande TOBB deltar i det gemensamma mötet M. Rifat Hisarcıklıoğlu, regionens höghastighetståg, på flygplatsen och OSB expansionspunkten "Thrace ger rätt till alla investeringar," sa han. Minister Ağbal sade att han skulle ge sitt bästa stöd för att förverkliga dessa krav.


Edirne handelskammaren och industri Edirne, som arrangerades tillsammans med Mercantile Exchange och TOBB ordförande Rifat Hisarcıklıoğlu och finansminister Naji Trakien där Ağbal också gäst hos Chambers och råvarubörser hölls i Facility gemensamma mötet mellan Edirne Lalezar.

I sitt tal förklarade TBB: s president M. Rifat Hisarcıklıoğlu att Thrakien har mycket viktiga möjligheter. Säger att Thrakien är jordbrukets centrum, sade Hisarcıklıoğlu, "Fertila länder. Stenaxelströdet framträder. I ris, solros, vete sırtlıyor Turkiets börda. Centrum för djurhållning. Sjukdomsfri zon. Turzim har en stor skatt. Edirne är den livligaste staden av historiska monument efter Florens. särskilt Tekirdag Turkiets viktigaste industricentrum. Det finns en hamn, en järnväg, en motorväg. Må Thracian ligga och lova Allah. "

Han uppgav att regionen har en stor fördel, säger Hisarcıklıoğlu att Thrakien är porten till Europa och att den ligger nära en rik befolkning av 500 miljoner. Hisarcıklıoğlu tillkännagav att Thrace kommer att vara centrum för världens handel. "Den historiska silkesvägen kommer att vara centrum för både land och järnvägar. Vår stat är Asien-Europa linje med järnvägar och broar. (Baku-Tbilisi-Kars järnväg, 3 bro, Canakkale bron, Marmaray etc.) Thrace blir centrum som bär all last på London-Peking linje. Thrace ger rätt till alla dessa investeringar. Titta, jag ger dig ett nummer. Eftersom den globala krisen, Turkiets export ökade förra året 8 8%. Men under samma period ökade Thrace sin export med% 56. Detta gjordes av näringslivet som fyllde den här salen. Jag gratulerar er alla. Jag är stolt över att vara från Edirne. Jag säger inte detta som ett beskydd. Förra året protesterade det räkningar minskade arttı.edirne fullt 22 15% i% i Turkiet. När vi jämför januari till januari i år Mängden checkar har ökat 30% i Turkiet, Edirne, full av 20% minskning. Edirneli är lojal mot hans ord, lojal mot hans skuld. Så jag säger till Edirne, att göra affärer med Thrace förlorar inte bakom sig. Ge mig dina grejer, får du inte pengarna eller inte? Maz

-TOBB: s investeringar i Thrakien

TOBB som Edirne och Trakien 3 område stora investeringar meddelade de gjorde Hisarcıklıoğlu dem sade: "Vi har gjort stora investeringar i logistikområdet: Ipsala, Hamzabeyli och världens näst största gränsövergången med Agility've moderniseras. Vi har gjort dem till de mest moderna, säkraste grindarna i världen. Förenta nationerna registrerade detta. Han visade våra projekt som förebilder för hela världen. Vi löste problemet med transportsektorn genom att göra Kapıkule Truck Park. Vi har upphört med föråldrade bilder. För det andra gjorde vi en stor investering i historia och turism: vi täckte underhålls- och reparationskostnaderna för Selimiye-moskén, en av historiens största verk. Vi har spenderat omkring 1,5 miljoner pund för Selimiye. Nu etablerade vi Selimiye Foundation. Förhoppningsvis efter det har vi åtagit oss alla utgifter för detta förfaderliga arv som samhälle. Vi arbetar tillsammans med vår guvernör, borgmästare. För det tredje gjorde vi stora investeringar i utbildning: vi byggde en grundskola, gymnasium och en fakultet i våra städer i Thrakien. Nu ska vi börja bygga en annan gymnasium. Självklart gjorde vi allt detta i samarbete med våra Kammar- och råvaruutbyten. Vi gjorde det i enhet. Jag tackar alla för alla för denna förståelse. "

-Statsstöd till de frågor som affärsverksamheten kräver

TFO President Hisarcıklıoğlu uppgav att det inte kan vara en jämn ekonomi, men att det är glädjande att få en förståelse. Hisarcıklıoğlu sade att de har arbetat nära finansdepartementet under den senaste tiden och tillagt: "Det fanns problem som vi har krävt i åratal på företagsvärldens vägnar. Men vår minister, 16, löst dem alla under det månatliga ministeriet. Han gjorde stora reformer. Det är därför jag säger inte att berömma Maz, han går inte bollen. Gider Jag kommer att ge några exempel: Företagen har förenklats. KGF-kapacitet ökades till 250 miljarder pund. Vi sa att det finns ett stort behov av att strukturera skatteskulder under den oroliga perioden. När han mottog vår begäran, gav han en order som gjorde oss alla bekväma. Stämpelskattens omfattning minskade. Det uppstod problem med momsbidrag. Vi skulle kräva det i flera år för att påskynda det. Det var en salva till såret. Vi sa att marknaden blev kontrakterad. I konsumtionsinriktade sektorer gjorde det omedelbara skattesänkningar i bostäder. Vi har krävt den skatt som vi har begärt i år, så att vi kan göra rabatt till den vanliga betalaren.

Vår ministern gav också den goda nyheten om det nyligen. Statligt bidrag i sysselsättning. (första 3 månadslön + skatt + premiumstat), då (ge nettolön, skatt + SSI-premie från staten) Detta är en fantastisk förståelse. Jag skulle vilja tacka honom på uppdrag av den turkiska näringslivet. "

Reaktion till Holland

TOBB President Rifat Hisarcıklıoğlu ger landnings tillstånd att utrikesminister Mevlut Cavusoglu, familj och socialpolitik minister Fatma Betul sten som blockerar ingången till Nederländerna Sayan visade också en stark respons. Hisarcıklıoğlu uppgav att han starkt fördömde denna attityd och sade: "De som undervisar demokrati i världen måste först se framåt. förde kritik från pressfriheten i Turkiet på ena sidan av dem förklarade hur man gör en hand. Vi fördömer starkt ..Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar