Minister Arslan gav datum för Çukurova flygplats

Minister Arslan gav ett datum för Çukurova flygplats: Minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation Arslan: ta 2019kommer att hamna, men våra värdefulla ministrar sa. Vår 2019Vi har inte tålamod och väntar lyx. Förhoppningsvis 29 oktober I 2018, om min herre ger liv, är vi här, kommer vi att öppna denna flygplats och terminalen tillsammans. ”

Arslan uttalade att han var mycket glad över att vara i Mersin i sitt tal vid Ukur Cukurova Airport Construction Ceremony yyla med deltagande av Europeiska unionens minister och EU: s förhandlare Ömer Çelik och utvecklingsminister Lütfi Elvan.

Arslan uppgav att 3 är antalet stora pågående projekt i provinsen och att Çukurova Regional Airport och höghastighetstågprojekt inte ingår.

Arslan sa att några av investeringarna inte ens kunde nå sina drömmar och fortsatte att arbeta med stöd från allmänheten.

Minister Arslan, bara denna flygplats kommer att ge sysselsättning till tusen 2 tusen 500 människor per år, Adanalı, Mersinli och Osmaniye använder inte bara flygplatsen utan betonade också att export kan ske genom lastterminalen.

Biri Ett av världens största spår ”

Arslan påminde om att Adana Airport tjänar mer än 4 miljoner passagerare idag och lade till följande visningar:

”Om du tänker på Adana, Mersin och Osmaniye, talar vi om 4,5 miljoner människor. Där det finns så många människor var Adana Airport otillräcklig. Vi sa att vi behövde en flygplats som kunde vädja till den större regionen och vi planerade denna plats. Banan som ska byggas här är 3 tusen 500 meter till 60 meter. Ett av världens största spår. Vi bygger ett spår som är lämpligt för landning av A380, världens största flygplan. Det räcker fortfarande inte bredvid världens största 2. En av landningsbanorna kommer att ha en 3 tusen 500 meter 45 meter bredvid 2. kommer att vara banan. Det kommer att ha ett förkläde där mer än ett 15-flygplan kan parkera samtidigt. Ännu viktigare är att din flygplats i Adana tjänar. 12 har ett stängt område på tusen kvadratmeter. 4.5 räcker inte för miljoner människor. Vi kommer att göra 250 tusen kvadratmeter terminaler här. Bara 20 av Adana. Varför? Eftersom det finns ett sådant behov. När du lägger de stängda områdena och andra stängda områden relaterade till lasten bygger vi en flygplats som är ett stängt område på 500 tusen kvadratmeter. Vi gör inte detta för att visa upp, så att någon kan spela boll. Vi gör detta på uppdrag av folket i regionen, ekonomin och exporten av deras produkter. Jag tror att dessa siffror betyder mycket. Endast byggandet av Çukurova Regional Airport är 221 miljoner. Men vi talar om en investering på 1 miljarder med dess terminaler och andra slutna utrymmen och funktioner. 1 fyrkant för gamla pengar. Vi kom från ett land med behov av 70 cent som tigger vid IMF: s dörr, till ett land som bara kan investera 1 fyrdubbla på en flygplats. Tack till vem? Naturligtvis tack till dig. Tack vare presidenten och deras lagkamrater du valde och stödde. ”

Arslan uppgav att de inte skulle vara nöjda med dessa och sa: vi kommer att föra vårt land vidare och stärka det. Det kan sägas att du har det du behöver, du har redan förstorat 3.5 gånger. Om vi ​​säger att vi har vuxit 3.5 gånger och fastnat är vi inte bakom världen. Så vi måste växa och växa mycket snabbare. Så vi behöver ditt stöd ..

“Vi kommer att öppna flygplatsen på 29 oktober 2018”

Arslan betonade att alla, särskilt ministrar, använde stora ansträngningar för denna flygplats och sa att de ville erbjuda flygplatsen till medborgarna så snart som möjligt.

Aslan uppgav att de inte ville vänta på 2019 för flygplatsen och sa:

”Vi lämnade anbudet för överbyggnaden, i dag är utvärderingen över och jag hoppas att vi kommer att starta överbyggnaden i dag. Notatet framför mig säger att det kommer att hamna till 2019, men våra värdefulla ministrar meddelade. Vi har inte lyx och tålamod att vänta tills 2019. Förhoppningsvis 29 Oktober 2018 Om min herre ger liv, är vi här, kommer vi att öppna denna flygplats, terminalen tillsammans. Men det spelar ingen roll att jag kanske inte är jag själv. Med ditt starka stöd, så länge du står så starkt bakom din ledare och hans lagkamrater, med tillstånd från Allah, 29 oktober 2018, kommer vi att ha vunnit en annan avundsvärdig flygplats inte bara för Çukurova utan för världen, tack vare dig. "

Efter anförandena tog Arslan, Elvan och Çelik pallen med de tillhörande protokollmedlemmarna och tryckte på knappen för att starta byggandet av flygplatsen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar