Erciyes introducerad på världens största turistmässa

Erciyes introducerad på världens största turistmässa: Erciyes, som har blivit ett av världens ledande vinterturismcenter med investeringarna i Kayseri Metropolitan Municipality, introducerades på ITB International Berlin Tourism Fair.

Erciyes, som har blivit ett av världens ledande vinterturismcentra med Metropolitan Municipalitys investeringar, introducerades på ITB International Berlin Tourism Fair, världens största turistmässa.

ITB International Berlin Tourism Fair 8-12, ett av världens största turistmässor, hölls i mars i den tyska huvudstaden Berlin. 184 tusen företag från 10-landet deltog i Berlin ITB Tourism Fair, en av de största sammankomsterna i resebranschen i världen. Fair Erciyes, Kayseri och Turkiet deltog också i det största värdet.

Erciyes ställning lockade stor uppmärksamhet på berlinmässan där kultur- och turismminister Nabi Avcı och utrikesminister Mevlüt Çavuşoğlu deltog. På mässan informerades turismspersonal från hela världen om investeringarna i Erciyes, anläggningarna utrustade med den senaste tekniken, de 102 km-banor som är kända för sin dammsnö, den enklaste transportåtkomsten från hela världen och närheten till Kappadokien.

Kultur- och turismminister Nabi Avcı besökte också Erciyes-stället, vilket lockade stort intresse från researrangörer och byråer i ITB Berlin Fair, vilket anses vara den mest effektiva turismmässan i världen när det gäller affärsvolym. Erciyes Inc. Styrelsens ordförande Murat Cahid Cıngı, besökte ministern boothen som gav information om etablering och turismaktiviteter i Erciyes Erciyes, uppmanade ministern till Erciyes. Sabah tidningen kolumnisten Yavuz Donat var bland dem som besökte Erciyes bås. Att de ser ett intensivt intresse för mässan. Murat Cahid Cıngı, "Vår ställning har blivit en av mässans fokuspunkter. Vi var mycket nöjda med det intresse vi fått från turismspersonal ..

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning