Offentlig dag hölls vid Yıldız Ski Resort

Folkets dag hölls i Yıldız Ski Centre: Sivas Municipality anordnade ett "Folkets dag" -program till minne av 15 juli vid Yıldız Mountain Winter Sports Center. Tusentals medborgare togs från stadens centrum till stjärnberget med bussar från tidigt morgontimmar. Medborgarna hade en annan händelse på söndagen.


För det första träffades borgmästare Sami Aydın med medborgare i Yıldız Town där Tokat borgmästare Eyüp Eroğlu, Turhal distriktsguvernör Ahmet Süheyl Üçer och Turhal Mayor Yılmaz Bekler var värd.

Talar i programmet sade borgmästaren i Yıldız Mahmut Akkaş, jag är mycket glad att vara värd för arkitekten Aydın, Aydın Aydın, Tokats advokat Eyüp Eroğlu och andra gäster. Jag vill tacka borgarnas borgmästare för deras tjänster, vilket är en mycket viktig faktor i utvecklingen av deras provinser. "

Påpekar att de arbetar med många Sivaslı Turhal Mayor Yilmaz Bekler, betonar att det finns en viktig länk mellan Sivas och Turhal, många Sivaslı-medborgare har en och tillsammans med dem. 22 i närheten av Turhal 4 vi har Sivas huvudman Sivas guvernör Polischef Sivaslı är mycket glada att arbeta med dem. Kul sa han.

Distriktsguvernör Ahmet Süheyl Üçer sa, jag var mycket upphetsad när jag hörde att vi skulle tilldelas Turhal. Eftersom jag är från Sivas och jag skulle tjäna mina bröder i både Sivas och Tokat i samma geografi är det här en stor lycka. Kul sa han.

Emphasizing att Tokat och Sivas ligger mycket nära varandra, sade borgmästare i Tokat Eroğlu, "Vi har ett handelsförhållande. Vi har blivit släktingar och nu vill vi bidra till utvecklingen av Yıldız Mountain, som ligger både nära oss och den lysande stjärnan i Sivas. "

Slutligen sade president Aydın: "Vi är glada att välkomna våra gäster från Tokat här. När jag först kom till denna region fanns det inget sätt att passera från en plats till den andra vi bodde på den andra sidan jag var kandidat för provinsrådsmedlemskap. Yildiz Mountain Vinter Sports Center grundades denna dag där vägar utvecklas vilket kommer att ge ett stort bidrag till utvecklingen av denna region. Nya vägar öppnas när anslutningen med den heta Çermik kommer att vara i en annan struktur med sommarsäsongen kommer att utföras för utvecklingen av Yıldız Mountain. Dessa väldigt viktiga studier utvecklar och ändrar varje dag som går, på det här laget bör du kunna handla denna verksamhet. "Han sa.

3000 PERSON VAR OFFENTLIG DAG ...
Därefter gick delegationen till Yıldız Mountain Vinter Sport Center där delegationens offentliga deltagande hölls av kommunen Sivas, statsadvokat Murat Ircal, Provincial Special Administration Secretary General Mehmet Nebi Kaya och vice guvernör Zihni Yildiz gick också med. Sivas kommun, Yildiz Mountain 17 buss transporterade ungefär 3000 människor underhållna. Efter att ha erbjudit olika godis till medborgarna kom till toppen av Mount Yildiz.

Den delegation som gav starten på skidsemesterna som anordnades i samband med den offentliga dagen presenterade utmärkelser till vinnarna av tävlingarna. Snöbrottning hölls också till minne av dagen.

Medborgarna i Sivas Kommun till minne av 15 juli som insågs första gången tack vare denna händelse genom att uttrycka att berget kom till denna händelse, tackade särskilt borgmästaren Sami Aydin alla som bidragit till denna händelse.


Järnvägsnyhetssökning