Fast Train är Future i 2023 Varför har du lurat Malates i år

Snabbtåg xnumx't Future Varför du Kandıra år i Malatya: CHP vice ordförande och Malatya vice Veli Ağbaba, som upprepade gånger kritiserat AKP olika datum i höghastighetståg hårt.

CHP vice ordförande och Malatya vice Veli Ağbaba, som upprepade gånger kritiserat AKP höghastighetståg tåg på olika datum, "Eftersom 2023 TA snabbtåg skulle komma, varför inte lura många år av Malatya?" Han sa.

Transport under de senaste dagarna, havsfrågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan, ett program på höghastighetståg deltog (YHT) överstiga även namnet på Malatya i sina uttalanden om projektet, hans ögon utför en gång kontinuerlig beskrivning av olika vinklar på snabbare tåg, i Malatya ger olika datum goda nyheter! AKP har vänt sig till suppleanter och administratörer.

CHP vice ordförande gör ett skriftligt uttalande om ämnet och Malatya vice Veli Ağbaba, ekonomiska, sociala, befolkningsstorlek i termer av höghastighetståg kommer snabbare för städer med bak än Malatya möjligt att acceptera att anlända efter bäst 6 år i Malatya inte. Malatya ligger vid en korsningspunkt som förbinder norr till söder och öst mot väst. En sådan viktig geografisk position, vilket är anledningen till att staden är en av de sista städerna i framtiden för höghastighetståg måste offentliggöras genom att ständigt tala AKP suppleanter ", sade han.

Sedan 2012, när frågan uppstod, påminde AKP-parlamentsledamöterna att de hade gett goda nyheter om evangeliet till Malatian genom att förklara olika datum. , proklamationen av proklamationen av proklamationen av vad som inte är att lura Malate? De suppleanter som gör uttalandet gör en arkivsökning och se hur många gånger de förklarar för malatierna om höghastighetståget. Malatli förtjänar aldrig denna politiska uppfattning. Mal

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

  1. YHT-investeringar, liksom investeringar som kräver allvarliga kostnader, genomförs även på huvudlinjerna genom kostnadseffektivitetsanalys. De som är nära dessa vägar drar också nytta av denna investering. Malatya bör övervägas i detta sammanhang. När det redan kommer i Sivas "YHT Malatya-Elazig-Diyarbakir-Batman-Erzincan-Erzurum och Kars kommer det att komma. Den genomsnittliga 4-timmen mellan Malatya och Sivas. Det är också elektrifierat om det inte är fel. När elaggregaten drivs går vägen ner till 3. Mellan Sivas Istanbul 5 timmar kommer att reduceras till 8-8,5 timmar i Malatya. Även nu, även när du väntar med flygningen, närmar sig den här tiden.

Yorumlar