Sakaryada public bus handlar bra nyheter

Sakaryas offentliga bussar skickas till nyhetsbrev: Sakarya Metropolitan Municipality Transport Department President Fatih Pistil, Private Public Bus Trades meddelade att de månatliga inkomststödsbetalningarna för fri resa fortsätter. Pistil sa, "533 tusen pund av supportaffärer för september och oktober nåddes. Lycka till. "

Sakarya Metropolitan Municipality Department of Transportation Fatih Pistil, Private Public Bus-branschen i utbyte mot gratis resor månatliga inkomststöd betalningar meddelade fortsatt. Pistil, som gjorde förklaringar om ämnet, sa, aylık De månatliga inkomststödsbetalningarna för gratis kollektivtrafik till våra privatbusshandlare fortsätter. I detta sammanhang nådde 533 tusen pund av supportaffärer som tillhör september och oktober kontona. Kan det vara bra ..

Betalningar pågår
Enligt att Pistil sade att stödbetalningar som gjordes gratis till privata kollektivtrafiken fortsätter, säger Pistil, olarak. Slutligen har 2016 nått räkenskaperna för våra 533-tusen TL-supportaffärer för september och oktober. Som det är känt, lanserades betalningar i april 2015. Hittills har totalt 5 miljoner 737 tusen TL betalats ut till våra handlare ".

Arbetslicens krävs
Pistil, Bakanlığı Inom ramen för den lagstiftning som regleras av ministeriet för familje- och socialpolitik 65 över åldern för funktionshindrade beviljas martyrer och veteraner fri resa rätt. I gengäld betalas den månatliga 750 TL-betalningen till privata offentliga bussoperatörer som har en arbetslicens. Som det är känt kan våra handlare som inte har en arbetslicens, inte omfattas av denna rätt enligt lagstiftningen. Vi förväntar oss känslighet från våra handlare att få en arbetslicens så att de inte drabbas av förlust av rättigheter ".

Ring efter känslighet
Fatih Pistil, "Vi förväntar oss också att våra hantverkare ska visa känslighet för de medborgare som använder rätten till fri resa enligt lag. Om denna rätt inte utnyttjas, är vi skyldiga att genomföra transaktioner enligt lagstiftningen. Vi önskar våra medborgare som använder denna rätt att ta hänsyn till våra handelsmäns status ".

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar