EGO-bussar desinficerade

EGO-bussar desinficeras: I Ankara drar de genomsnittliga dagliga 750 tusen personerna fördel av EGO-bussar, liksom den dagliga rutinrengöringen, liksom smittsamma sjukdomar som förkylningar och influensa desinficeras.


Med början av förkylning desinficeras EGO-bussar med speciella läkemedel för att förhindra spridning av virus som orsakar nästande sjukdomar som influensa och influensa, som är inbädda i offentliga och inomhusmiljöer.

EGO: s generaldirektör Balamir Gündoğdu sade att varje dag var EGO-bussarnas nedre del rengjorda varje natt för att säkerställa att de genomsnittliga 750 tusen kapitalisterna reser i en frisk och ren miljö. Generaldirektör Gündoğdu sa, amacıyla För att förhindra säsongsbetonade infektionssjukdomar desinficeras inredningen av bussar med speciella rengöringsmedel som används regelbundet på sjukhus. På detta sätt befrias kollektivtrafik från virus som växer snabbt i slutna utrymmen. "

"BUSER är säkra, bekväma och hygieniska"

Att tillhandahålla huvudstadens allmänna transportbehov på ett säkert och bekvämt sätt lägger också stor vikt vid bussarnas renlighet och hygien, gav generalchef Gündoğdu följande information.

X 1250 på våra EGO-bussar avgår varje dag. Efter att ha fullbordat sina dagliga flygningar rengörs dessa bussar från topp till tå nästa dag på regionala kontor i Dikmen, Macunköy, Mamak NATO Road, Akköprü och Sincan. Efter rengöring av grov smuts av dammsugare av rengöringslagren, städas passagerarsätena, de bakre nedre delarna av sätena, knapparna, ratten, fönsterkanterna och däcken, förarskärmen och passagerarhandtagen för stor försiktighet. Förutom denna rutinrengöring desinficeras våra kollektivtrafikfordon speciellt mot skadedjur på sommaren och epidemiska sjukdomar på vintern. "Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar