BozankayaHundra procent inhemsk spårvagn på Eurasia Rail 2017 Fair

BozankayaHundra procent inhemsk spårvagn producerad av Eurasia Rail på 2017 mässan:BozankayaEurasia Rail Fair kommer att hållas på Istanbul Expo Center mellan mars 33 och 2.


BozankayaEurasia Rail Fair kommer att hållas på Istanbul Expo Center mellan mars 33 och 2.

Verksamhet inom design och produktion av tågfordon och kollektivtrafikfordon Bozankayakommer att ta scenen på Eurasia Rail Fair med sin nationella spårvagn. Bozankayatram har designat och producerat all modern teknik, men har också extra funktioner.

Det finns en IR-ledd projektor Ön på spårvagnen för att öka nattvisionen på framkorsskärmen. Fordonet kan användas med 24V-batterier. I nödsituationer där det inte finns någon högspänning kan spårvagnen röra sig oberoende av kedjan.

Bozankaya Eurasia Rail Fair kommer att hållas för sjunde gången i år för att dela den senaste tekniken och lösningarna inom områdena järnvägskommunikation, signalering och vagnskablar 02 - 04 2017: 10 - 00: 17: 30 står i hallen och 10 står i det öppna området.



Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar