Tack från borgmästaren Yılmaz för SAMULAŞ Staff

Borgmästare Yilmaz, SAMULAS Erkännanden: Samsun storstads borgmästare Yusuf Ziya Yilmaz, "Skada inte dig själv medan du gör jobb som inte fungerar", sa han.


Borgmästare i Samsun Metropolitan Municipality Yusuf Ziya Yilmaz, Samsun under det tunga snöfallet under dagen för driften av järnvägssystemet, tackade SAMULAŞ-personal till dagen.

PRESIDENT YILMAZ FRÅN SAMULAS TILL PERSONALET

Sedan början av veckan, Samsun, effekterna av tungt snöfall i staden för att eliminera de negativa effekterna av nattarbete genom att lägga till SAMULAS generaldirektorat för teknisk lagordförande Yilmaz besökte. . Vårt järnvägssystem har mer än tusen passagerare per dag på 50. Jag skulle vilja tacka er mycket för ert försök att hålla systemet aktivt för dagen. 50 har inte varit så regnfall och kyla i Samsun i mer än ett år. Vår stad påverkades negativt av regnet. Som Samsun Metropolitan Municipality har vi gjort vårt bästa för att minimera all negativitet. Vi tog också försiktighetsåtgärder mot eventuell isbildning som kan uppstå efter snöfall

Om du inte vet själv på en jobb

Presidenten betonade behovet av att tycka synd för ett företag att vara gynnsamma Yilmaz, "du inte skadar dig själv att göra ett jobb, tror du inte ditt trötta huvud för företag som inte betyda att det inte finns någon. När du är orolig för ett jobb, är du mer sannolikt att hitta lösningar genom att söka efter alternativ. Trött av ledsen, sorgligt förekommer inte ett bra jobb. Du måste avslöja din själ. Jag vet att du inte fläckar namnet på den institution du arbetar, gör ditt bästa för att göra ditt arbete positivt. Vi har stort ansvar. Vi har stora uppdrag. Tyvärr berövas vi vissa saker för att kunna uppfylla dessa uppgifter. Men låt oss inte beklaga utvecklingen av denna stad. Hoppet att lämna en vacker framtid för våra unga människor håller oss vid livJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar