Türk-İş och järnvägsföretagets ordförande Atalay besökte TCDD Taşımacılık A.Ş.

Türk-İş och järnvägs-presidenten Atalay besökte TCDD Transportation Inc: Türk-İş och järnvägsföretagets president Ergün ATALAY besökte Veysi Kurt, generaldirektör för TCDD Transportation Inc. Generaldirektör Veysi Kurt gav information om liberaliseringsprocessen på järnvägs- och transportbolaget.


Generaldirektör Veysi Kurt, som säger att alla ledningsaktiviteter utförs av TCDD Transportation Inc., sa att trots de intensiva vinterförhållandena arbetade personalen hårt för att tågen ska fungera smidigt. De har kommit ihop med kunder och företrädare för den privata sektorn och försöker bilda en gemensam strategi, säger Kurt. De säger att de har producerat projekt för utvecklingen av järnvägssektorn och att få fler aktier från transportkakan.

TCDD Transportation Inc. Generalsekreterare Veysi Kurt gratulerade den nya uppgiften till den nya uppgiften som startades av Turk-Is och Rail-Is-presidentens ordförande. Ergun Atalay själv är av järnvägens ursprung, järnvägar måste utvecklas och säger att expansionen borde vara. Han betonade vikten av att stärka fabriker och workshops och ge mer sysselsättning. Ergün Atalay sa att den punkt där våra järnvägar uppnådde idag är inte mindre och betonade att de kommer att tillhandahålla all slags stöd för vidareutveckling av våra järnvägar som arbetstagarrepresentanter.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar