Minister Arslan, arbetet för Kanal Istanbul-vägen är ok

Minister Arslan, arbetet för Canal Istanbul-vägen är komplett: Transportminister, minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan, "Canal Istanbul-projektet i betydelsen urbanism, särskilt skogar, våtmarker, jordbruksområden och interaktiva områden, med hänsyn till det sista steget i arbetet på 5-vägen", sa han. .

Påpekar att Channel Istanbul-projektet är mycket viktigt för Istanbul och regionen, sade Arslan att president Recep Tayyip Erdoğan också bryr sig om projektet och följer det. Enligt att många vägar har studerats i projektet hittills, men beslutet har fattats för att genomföra detaljerade studier på 5-rutten, sade Arslan att nu har slutskedet nåtts, " togs till sista steget. "

Arslan förklarade att de arbetar med många alternativ om finansieringen av projektet. Omkring 43 kilometer betonade Arslan att de kommer att göra en mycket viktig kanal genom vilken stora fartyg kan passera, vilket understryker att 2,7 miljarder kubikmeter material kommer att komma ut ur kanalen och att detta bör utvärderas. 3 med material som ska släppas. Som på flygplatsen kommer de att fylla groparna i kolgruvorna, rekreationsområdena, gräva upp träskarna igen, skapa konstgjorda öar. Enligt Arslan att de kommer att använda materialet i fyllningen vid hamnarna, sa att vissa av dem är bördig jord som kan användas inom jordbruket och de kommer att utvärdera det på annat håll. Påstå att de har nått en viss punkt i de preliminära studierna i projektet, sa Arslan, içinde I det här året ska vi genomföra de slutliga studierna och göra grundstudierna för anbudsgivning. Detta är vad vår president säger. Istanbuls storstads kommun, ministeriet för miljö och urbanisering, ministeriet för bostadsutveckling (TOKI), ministeriet för skogs- och vattenfrågor, ministeriet för livsmedel, jordbruk och boskap, ministeriet för energi och naturresurser.

Arslan sa att verken hade nått en viss punkt och att de skulle se till att projekten togs fram till anbudssteget i år. Om att vetenskapliga studier är viktiga vid denna tidpunkt sa Arslan att de fick stöd från 4-universitetet i projektet.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar