UTİKAD och THY Cargo håller en gemensam workshop

UTİKAD och THY Kargo kommer att hålla en gemensam verkstad: International Transport and Logistics Service Producers Association UTİKAD besökte Turkish Airlines General Manager Bilal Ekşi på torsdag, januari 5.


UTIKADs styrelse, Emre Eldener, presenterade UTIKADs önskemål gentemot Turhan Ozen, liksom problemen med UTIKAD-medlemmens flygfraktbyråer och deras lösningsförslag. I slutet av mötet beslutades att organisera en gemensam workshop av UTİKAD och THY Cargo.

UTİKAD, International Transport and Logistics Service Producers Association, takorganisationen för logistikbranschen, fortsätter sin sökning efter lösningar på medlemmarnas problem. UTİKAD styrelse och UTİKAD General Manager Cavit Uğur träffade THY General Manager Bilal Ekşi i december 5 Januari 2017 Tisdag träffade han THY: s vice generaldirektör med ansvar för Cargo Turhan Özen. UTİKAD, som presenterade en rapport om Turkish Airlines General Manager Bilal Ekşis misslyckanden, berättade Turhan Özen om problemen och lösningsförslagen denna gång.

Emre Eldener, styrelseordförande och ordförande för flyggruppens arbetsgrupp Mehmet Özal, styrelseledamot Rıdvan Haliloğlu, General Manager Cavit Uğur och UTİKAD AHL Representant Şahin Doğmazer och THY Cargo Vice President Serdar Demir och Turkish Airlines Cargo Sales Marketing Manager Ömer Faruk Svärdet gick med.

UTİKAD Ordförande Emre Eldener, 30 Den 2016 THY: s generaldirektör Bilal Ekşi överlämnade i december till problemen med luftfraktbyråer i deras arbete med THY Cargo uttryckte lösningar och förslag. Äldste delade också med Turhan Özen yttrandena från UTİKAD-medlemmarna i lufttrafikföretag om de åtgärder som ska vidtas för att förbättra transportverksamheten de utför med THY.
Ener Det är viktigt att ta hänsyn till THY: s befintliga kapacitetsöverskott genom att göra det attraktivt för transport av små last som redan transporteras på väg, sa Eldener. Dessutom har sektorn förväntningar från Turkish Airlines när det gäller e-handel och snabb lasttransport. Med spridningen av e-handel är konsolideringen av exportbelastningarna parallellt med minskningen i storleken på transporterade varor av stor betydelse för framtiden för THY: s godstransport. ”

Äldste vidarebefordrade också UTIKAD-efterfrågan till Turhan Özen för insamling av hyrorna för de flyglastkontor som användes av byråerna på Atatürk flygplats i turkiska lira.

Turhan Özen, lyssnade noggrant på UTİKADs krav och lösningsförslag, betonade att de frågor som tas upp kommer att granskas och THY Kargo kommer att ingripa i de frågor som ska utvecklas omedelbart och producera lösningar. Özen, bir inom en månad eller två efter denna studie UTİKAD Airline Working Group och THY Cargo för att organisera en workshop tillsammans för att utvärdera utvecklingen kommer att ha gynnsamma resultat, ”sade han. Dessutom beslutades att göra en situationbedömning genom att träffa liknande verkstäder två eller tre gånger per år för att öka kommunikationen och samarbetet mellan UTİKAD-medlemmar med flyglastbyråer och THY Kargo.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar