Australien, kommer 40 att be om ursäkt för den tidigare Granville-tågkatastrofen

Australien, 40 för att be om ursäkt för Granville-tågolyckan förra året: Staten New South Wales (NSW) kommer att be om ursäkt för familjer som förlorade sina nära och kära i Granville-tågkatastrofen efter 40-åren. 18 januari I denna tragiska händelse vid 1977 lämnar pendeltåget skenorna nära Granville tågstation och bron kollapser på vagnarna; 83-personer dödades och 213-personer skadades. Transportminister Andrew Constance gjorde ett uttalande till ABC med en ursäkt för de drabbade.

Herkes Naturligtvis är alla väldigt upprörda över detta, sade Con Constance. Boyunca Under åren har vår nation varit tvungen att ta itu med en av de mest skrämmande katastroferna i sin historia. En statsminister NSW beskriver nu statens järnvägssystem som "ratty".

18 januari 1977-människor dödades och 83 skadades i en tågolycka. Olyckan inträffade som ett resultat av att passagerartåget störtades, vilket ledde till att bryggan kollapsade av drivgatan. Undersökningar och undersökningar avslöjade brist på investeringar, brist på underhåll och sanering, och efter katastrofen följde regeringen i allvarlig skuld för att modernisera järnvägarna.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar