Vagnar i museområdet i Izmir

Vagnar i museumsområdet i Izmir bränd: Eld i Kocaeli Izmit kom ut i vagnarna som tidigare användes som restauranger i Seka Paper Museum och vagnarna blev snart helt obrukbara. Uppskattat till följd av att elektriska kontaktpersoner släckte elden.

Kocaeli Metropolitan Municipality använde som pappersfabrik i området Science Center och Seka Paper Museum i området där två tidigare använde som restaurangbrand bröt ut. De anställda på museet informerade brandkåren genom att se branden. Brandbesättningar grep in i elden medan vagnarna brann. Brandmän släckte branden, två vagnar blev obrukbara. Det uppskattades att branden orsakades av elektrisk kontakt. Initierade en utredning av branden.


Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

  1. För att förhindra förbränning av vagnen sattes brandsläckningsanordningar in. Eller var jag tom? nationella åtgärder bör vidtas. Det betyder att en vagn betyder ett hyreshus.

Yorumlar