Belöning till tåglinjen Ekol Logistics Paris - Sete

Ekol Logistics to Paris - Sete train Reward: Pionjären för Intermodal Transport Ekol, 7 6, som ägde rum i Paris i december. Nuit du Shortsea belönades i kategorin Multimodal Operator med den elektriska blocklinjen Paris - Sete på Ship et de l'intermodalité Gala.

Ekol Logistics, i samarbete med Europas viktigaste järnvägsoperatör VIIA, Sete Port i Paris-regionen Noisy-le-Sec en gång i veckan, lanserades den ömsesidiga tjänsten i oktober. På en kort period av tre månader gav denna linje Multimodal Operator Award till Ekol och VIIA. Ekol, som syftar till att lägga till en andra Ro-Ro till den maritima anslutningen Izmir-Sete, kommer att öka sin järnvägsförmåga och frekvens parallellt med denna utveckling på 2017.

Murat Boğ, chef för Ekol Logistics Transportation Group; ”Paris - Sete line är nyckeln för oss. Denna linje tack vare både Turkiet och Iran med Europa, kan region Nordafrika kontakt med ett bättre sätt att Paris. Vi är oerhört glada och stolta över att ha fått detta pris. Denna utmärkelse bevisar att Ekols metod för att utveckla intermodala lösningar är korrekt. Vi planerar att bygga fler tåglinjer i Europa under de närmaste månaderna. ”

Thierry Le Guilloux, ordförande för styrelsen för VIIA, sade: uz Vi är mycket glada över att få detta pris. Eftersom vi fokuserar på trailerns verksamhet vid VIIA, tror vi att det är viktigt för transportsektorn att utveckla intermodala förbindelser mellan järnvägar och Ro-Ro-hamnar. Vi tror att linjen mellan Port of Sete och Paris är ett framgångsrikt initiativ i den meningen och kommer att bana väg för liknande initiativ. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar