Diplommöjlighet med distansutbildning

Missa inte möjligheten till examen med distansutbildning: Beykoz Universitets distansutbildningsprogram erbjuder "Logistik" och "Utrikeshandel şans anställda chansen att erhålla ett diplom utan att lämna sina jobb. Tidsfristen för att lägga till ett examensbevis för din företags framgång är 18 januari 2017.

Beykoz University Beykoz Logistics Vocational School distansutbildningsprogram möjliggör personer som arbetar inom utrikeshandel och logistik, men har inte haft möjlighet att studera i dessa discipliner i en tidig ålder.

Onder Yeral, koordinator för distansutbildning Forskning och tillämpningscenter för Beykoz University, säger att distansutbildning, som är en e-learningbaserad utbildningsteknik, är en framväxande trend i världen när elever och lärare inte kan vara fysiskt i samma miljö. utan att lämna jobbet. Med denna pedagogiska teknik bestämmer du var och när du kommer att arbeta, oavsett var du bor eller arbetar, kan du ansluta till systemet via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du behöver bara komma till skolan några dagar om året för slutliga tentor. Ditt examensbevis är detsamma som formella utbildningsstuderande och vi ger 40% stipendium till branscharbetare. " Yeral hävdade att programmet för utrikeshandelsdistansutbildning i synnerhet erbjuder ett viktigt tillfälle för de anställda inom sektorn som syftar till att bli "assistent tullmäklare" och "Du kan också uppfylla förutsättningen för att få B-Card genom att gå in i assistenttullmäklarexamen med ditt utbildningsexamen för utländsk handel".

Det första steget för att anmäla sig till universitetets distansutbildningsprogram är att ansöka om OSYM 4 Övergång till Högskoleexamen (YGS) mellan 18 januari-2017 januari 2017-datum och skicka 6-dammen i YGS-150-poängtyp i tentamen. YGS Exam kommer att hållas på 12 mars 2017 i år. Efter att ha passerat 150 poäng tröskeln i YGS examen, är det andra steget att skriva "Logistik" eller "Foreign Trade" Program av Beykoz University Beykoz Logistics Professional School enligt dina önskemål.

För mer information om "Distance Education" Program som kommer att förändra ditt liv och göra dig till ett examensinnehavare http://ue.beykoz.edu.tr/ sida och få information från 444 25 69.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar