Yavuz Sultan Selim Bridge redo för vinter

Yavuz Sultan Selim Bridge och North Perimeter Motorway Klar för Vinter: 26 Förberedelserna för vintermånaderna är färdiga på Yavuz Sultan Selim Bridge och North Perimeter Motorway, som öppnade i augusti. Företaget som ansvarar för driften ICA, 7 / 24 är redo för vinter med sitt expertteam och toppmodern utrustning.

Vinterberedningar avslutades vid Yavuz Sultan Selim Bridge och Northern Perimeter Motorway, där arbetet fortsatte utan avbrott för att förhindra att förarna påverkades av intensiva vinterförhållanden. ICA, i samråd med Istanbuls storstads kommun (IMM) och generaldirektoratet för motorvägar (KGM) för isbildning av tidigt varningssystem och trafikkontrollkamera system, utför sina förberedelser på broar och motorvägar som förebyggande och korrigeringsstudier.

Asfalttemperaturen mäts med lastbilar utrustade med toppmoderna system och nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas för att förhindra att frysytan fryser. Åtminstone 4 timmar före den förväntade händelsetiden utförs alla lag och fordon förebyggande salinisering i områden där de är ansvariga innan snöfall eller frost förväntas. På detta sätt är hela rutten mark klar för frost. Som en del av korrigeringsarbetena är vägen 7 / 24 öppen med snöplogar och snöplogar. Med arbetet är frosttemperaturen på vägytan hållen konstant och ringen görs kontinuerligt tills risken för frost görs för att fungera effektivt.

All kontroll vid ICA Main Control Center

Alla motorvägar och broövergångar på Yavuz Sultan Selim Bridge och North Ring Motorway hanteras från Main Control Center som ligger i ICAs operationsbyggnad och varje händelse / behov kan ingripas omedelbart. Med GPS-systemet i lastbilar speciellt konstruerade för snösläckning, alla data relaterade till plats, värme / temperatursensor, hastighet, materialmängden kastad / sprutad och materialtyp, återstående mängd och rutten reste både vid förare och huvudkontrollcenter. visas på det tillgängliga datanätverket.

Samtidigt ingripande på 3-banan

Utrustad med avancerad teknik underhåll team och utrustning, är snöskoter fordon också speciellt utformade i Yavuz Sultan Selim Bridge och Northern Peripheral Motorway. Lösning Tank och Spraying Installerade lastbilar kan intervenera samtidigt på 3-banan på motorvägen. Lastbilar utrustade med Saltdämpare och Spridarutrustning kan göra 12-mätare salt sprinkler medan man blandar och sprinklar salt och lösning samtidigt som det behövs, vilket gör salteffekten snabbare.

Snöbladet som ska monteras framför lastbilar vid vinterunderhåll har rörelse- och balansgivare. Under snöplöjningsprocessen kan bladen röra sig automatiskt så snart de når bultarna eller expansionsfogarna på vägytan, och de kan röra sig förbi ytan utan att skada materialet och sedan återgå till sin ursprungliga position. 2-teleskopbladet i lastbilar med olika typer av snöblad kan förlänga snö från säkerhetsremsor.

Attraktiva kranar vid kritiska punkter

Förutom snöplogar och saltvagnar kommer dragkranar att användas vid kritiska punkter längs motorvägen varje 10 kilometer och styrs så att trafikflödet inte hindras vid en eventuell olycka. Förutom underhållsteam på norra perifervägen finns också patrulllag och utrustning som arbetar på 7 / 24-rutten och ger trafiksäkerhet. Med varningsskyltarna på dessa fordon och informativa digitala bokstäver som ges från VMS-paneler på motorvägen, arbetar det för att förhindra alla situationer som kan äventyra trafiksäkerheten.

Förare kan ringa 7 / 24, som driver 161 / XNUMX, utan kostnad för att begära assistans vid olycksfall, skada, brand och andra nödsituationer när man reser på motorvägen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar