Udem Hak-Senden Sivas guvernör Güle meningsfull plack

Udem Hak-Senden Sivas guvernör Güle meningsfull plack: Transport- och järnvägsarbetare Unionens president Abdullah Peker och hans delegation besökte guvernör Davut Gül.


Enligt ett skriftligt uttalande från guvernören i Sivas tackade Gul Peker och fackliga arbetare för sitt besök.

När han säger att han noggrant följer fackets arbete, sade Gül, iniz. Du har idéer om Sivas frågor och landets agenda. Jag önskar dig framgång i ditt arbete, jag hoppas att du kommer att utföra vackra jobb. Kul sa han.

Pointeren konstaterade att guvernör Gül har gjort stora arbeten på kort tid sedan han invigdes och sa: "Du har visat stor hängivenhet när det gäller tillväxten av Sivas och säkerställer fred och säkerhet i provinsen. Under ledningen av 15 juli kuppförsök stod Sivas folk upprätt. Du lämnade inte torget för demokrati. Denna framgång och beslutsamhet uppskattas av allmänheten i Sivas. Vår stad kommer att ha ljusare dagar med chefer som du. Vi som medborgare kommer att försöka uppfylla vår plikt på bästa sätt. "Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar