Haliç-Kemerburgaz järnvägslinjeprojekt protesterade

Haliç-Kemerburgaz-järnvägslinjeprojektet protesterade: En av pelarna som passerar genom Belgradskogen framför Metropolitan Municipality of Constantinopel mot projektet av den nordliga skogsförsvarsdekovilnostalgiska linjen är inte. Talan-projektet, "protesterade han projektet med ett pressmeddelande.

Medlemmarna av Norra Skogsförsvaret samlades framför Istanbuls storstads kommun och öppnade en banderoll som il Dekovil är inte en nostalgisk linje utan ett plundringsprojekt Kuzey. Tov Dekovil Line är ett avskogningsprojekt, som är ett projekt för Belgrad, som berörs av min skogsskötsel, skrivet av de utländska utbytesdeltagarna, chanted olika slagord.

Meryem Gökçeoğlu, medlem av Nordskogsförsvarsförsvaret, talade på uppdrag av gruppen, uppgav att Belgradskogen är ett av de sista återstående grönområdena i Istanbul.

Gökçeoğlu, 2 tusen hektar skog område fullt av smalspårig järnväg linje som passerar genom centrum av cykelvägen och följde projektet, med argumentet att Belgrad skulle innebära slutet av skogen, sade han:

Land 13 Är beredningen av projektet, som förväntas bli auktionerad i januari, på 6,5-kilometerlinjen i Belgradskogen? Vilket projekt delas ut enligt projektet? Belgradskogen är en helhet med hotade vattenresurser, naturlig konsistens, vegetation och varelser. Belgradskogen kan inte delas upp med skenor oavsett vilket syfte. Belgradskogen, som är arv av Istanbul, är skyddad av Istanbul. İstanbul

Istanbul Metropolitan Municipality Council CHP Group SözcüTonguç Çoban och parlamentsledamöter från kraftvärme stödde också.

13 kommer att auktioneras i januari

xnumx.düny War beslutat att återuppliva järnvägslinjen som används under åren av den Istanbul Metropolitan kommun, har förberett 1 kilometer kommer att passera under järnvägs projektet genom en del av skogen och historiska akvedukt.

1 för att transportera kolet som extraheras från byarna Ağaçlı och Çiftalan till Silahtarağa kraftverk vid Svarta havets kust. Andra världskriget, den gyllene Horn-Black Sea Sahara Line byggdes i slutet av arbetet för att spela den sista etappen.

Istanbul Metropolitan Municipality Transport Department 55 kilometer mynning där beteendet Kemerburgaz-Svartahavskusten Banan Istanbul Metropolitan kommun för projektet kommer att gå ut på anbud i januari 13.

DECORATIVE LINE LINE?

Dekovil är en liten skena med två skenor mellan 60 cm eller mindre. Dekovil-linjen används i allmänhet för lasttransport i kol- och saltgruvsproduktionsområden och detta är järnvägslinjen som omger miljön.

Det är en järnväg mellan Silahtarağa kraftverk under 1915-perioden och brunkolbrottet i norra delen av staden.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar