TCDD-värdar österrikiska delegationen

TCDD Hosted Österrikisk delegation: TCDD och företrädare för företag som arbetar inom järnvägssektorn i Österrike, hölls Ankara Gar Tower Restaurant Behiç Erkin Hall.
Ambassadör för Förbundsrepubliken Österrike till mötet. Klaus Wölfer, generaldirektör för TCDD İsa ApaydınBiträdande generaldirektör för TCDD, Ali İhsan Uygun, Handelsekreterare vid Förbundsrepubliken Österrikes ambassad Georg Karabaczek, avdelningschef för utvecklingsministeriet Cengiz Arabacı och andra tjänstemän deltog.
mellan Europeiska unionen och Turkiet påpekade att höghastighetståg studerar ambassadör Dr. Klaus Wölfer i sitt tal, Österrike och KARDEMİR och TCDD i samarbete med etableringen av High Speed ​​Train Scissors Factory, sa han.
Wolfer med Turkiet tonande är mycket nöjda med samarbetet mellan Österrike, underströk att en av Europas vackraste station Ankara tågstation. Öl Jag är väldigt imponerad av att vara i en sådan historisk byggnad, sade han.
TCDD Generaldirektör förklarar att Turkiet ansluter historia Österrike İsa Apaydın De turkiska medborgare som bor i Österrike med österrikiska turister som kommer till Turkiet betonade att en social och kulturella band stärks rollen som en bro mellan de två länderna.
tillhandahålla information om utvecklingen under de senaste åren skett inom järnvägssektorn i Turkiet Apaydin, 2003 50 från järnvägarna hittills investerat över TL miljard år, sade han.
Im Låt oss nå våra mål tillsammans "
Med dessa investeringar; Accelererande säkerhet och komfort för passagerar- och godstransporter, särskilt höghastighetståg, modernisering av bogserade och släpfordon, etablering av logistikcentra vid 20-punkten,
Apaydın uppgav att de utför viktiga projekt som att förnya befintliga linjer och omvandla dem till signalerat och eltillstånd. "Vi bygger 3.057 km ny järnväg som är snabb, snabb och konventionell. Av stor betydelse för vårt land och järnväg branschen när det gäller vår bransch arbetar vi för att utveckla i Turkiet. Vi utvecklar vår järnvägssektor genom att etablera dotterbolag med lokala och utländska företag. Ett av de dotterbolag vi har etablerat inom ramen för detta är VADEMSAŞ High Speed ​​Train Scissors Factory i Çankırı. Vår fabrik, som bildades i samarbete med österrikiska VOESTALPINE, KARDEMIR och TCDD för att producera konventionella och höghastighetsaxlar, har funnits sedan 2011. Anläggningen, som har kapacitet att producera 500 konventionella och 100 höghastighetsaxlar årligen, använder idag 55-personer. "
TCDD uppgav att de hade planerat att bygga 2023 km järnväg, inklusive 3.500 km höghastighetståg, 8.500 km höghastighetståg och 1.000 km konventionell järnväg till 13.000 och att projektet fungerar för att leverera 80 HHT-uppsättningen fortsätter. İsa Apaydın"Som i VADEMSAŞ-saxfabriken i Çankırı, skulle jag vilja uttrycka att vi skulle vara glada att arbeta med österrikiska företag för att uppnå våra mål att ör sticka vårt land igen med järn". "
Delegationen turnerade den nya YHT-stationen
Under mötet där TCDD vice generaldirektör Ali İhsan Uygun gjorde en presentation om TCDDs historiska utveckling och projekt, gav Cengiz Arabacı, utvecklingsdepartementets chef, information om investeringar och incitamentsystem inom järnvägssektorn.
Ambassadör för Förbundsrepubliken Österrike Klaus Wölfer, generaldirektör för TCDD İsa ApaydınHan besökte också Atatürk House and Railways Museum i National Struggle.
Deltagarna tog ett souvenirfoto av Ankara YHT-stationskomplexet, som fortfarande är under uppbyggnad, och evenemanget slutade med en mottagning vid den österrikiska ambassaden.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar