Sivas-Malatya YHT linjeundersökningsprojekt kommer att slutföras i 2017

Sivas-Malatya YHT-linjeundersökningsprojektet ska slutföras i 2017: AK-partiets vice ordförande Öznur Calik, AK-partiet anordnade en presskonferens som anordnades av Malatya-provinsordföranden, Sivas-Malatya höghastighetstrafikundersökningsprojekt kommer att avslutas året 2017 tillkännagav. Çalık, inklusive Malatya höghastighetstågprojekt, ligger i rutten Sivas-Malatya-Elazığ-Diyarbakır, vilket indikerar att den viktigaste delen av höghastighetståget Sivas-Malatya Çetinkaya-Malatya sade. Çalık påminde om att undersökning, projekt och konstruktion av anbudet för denna linje har gjorts och att arbetet kommer att slutföras under 2017 år enligt specifikationerna i anbudet. Öznur Çalık sa, iyor Vi kämpar för att få den bästa servicen till Malatya, en av dem är High Speed ​​Train Project. TCDD har sedan starten i republikens historia varit bekant med de största investeringsprojekten under AK-partiet. Vi erbjuder bekväm och högkvalitativ tågtrafik till våra medborgare. Projektet är redan gynnsamt för vårt land i Malatya, särskilt vår president, vi tackar premiärministern och de som bidrog.
Malatya Metropolitan Municipality borgmästare Ahmet Cakir, AK-parti Malatya provinsordförande Hakan Kahtali, AK-partiets distriktschefer och deltog i ett stort antal partier.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar