Çanakkale 1915 Bridge kommer att passera den nya vägen

Var kommer den nya Çanakkale 1915-bron att passera? Transportminister Ahmet Arslan kommer att meddela anbudet till Çanakkale 195-bron.
Kanalvägen för Canakkale Strait Bridge och anslutningsvägarna bestämdes. Transport, sjöfart och kommunikation Minister Ahmet Arslan meddelade att anbudet kommer att hållas på ett mycket aktuellt datum, som förbinder norra egeiska och thrakiska regionerna med varandra och förklarat detaljerna i projektet som underlättar transporten till Istanbul. Minister Ahmet Arslan sa att i januari 2017 kommer bud att samlas in för anbudet av 1915 Canakkale Bridge.
Ahmet Arslan, minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation, sade att 1915 Canakkale-bron kommer att byggas och drivas med en överföringsmodell. Broar och anslutningsvägar som ska byggas med total investeringsvärde för 9.843.000.000 TL inkluderar Silivri, Tekirdag, Marmara Eregli, Corlu, Suleymaniye, Malkara, Canakkale Gallipoli, Lapseki, Can, Yenice, Balikesir Balya och centrum.
Det kommer att finnas koppling mellan 1915 Çanakkale Bridge och Sütlüce och Suluca axeln. Således, efter Bosporusbroarna i Istanbul, kommer Dardanellerbron och de asiatiska och europeiska sidorna att förbindas med denna bro. Kınalı på den europeiska sidan av bron med den asiatiska sidan av motorvägen som passerar genom Balikesir kommer att etableras.
Motorvägen, som börjar med Istanbuls motorväg och går med i kanalen 1915-bron, når Çanakklehalvön via Tekirdağ och ger en broanslutning till Anatolien. Vägen som fortsätter på den anatoliska sidan av Kanan fortsätter från Kanan-vägen till Balıkesir-centrum och sammanslagningar med den pågående İzmir-motorvägen.
Med de nya bro- och motorvägsprojekten kommer den europeiska sidan att korsas till den anatoliska sidan. På så sätt blir transporten i norra Egeiska regionen Canakkale och Balıkesir kortare och bekvämare. Därefter förkortas avståndet till väster om centrala Anatolien, sektionen upp till İzmir och Balıkesir via Balıkesir.
Den totala längden på motorvägsprojekten som planeras inom detta område är planerad som 2013 kilometer i 324,415. Längden på ankaret mellan förankringarna på Dardaneller-bron är uppgift att vara 4023-mätare, mittöppning 2013-mätare, 1000-mätare på sidan. Broens liv var planerat som 100 år.
Den preliminära konstruktionen / utkastsfunktionerna hos upphängningsbron som ligger mellan Gallipoli och Lapseki inom projektet.
Canakkale 1915 Bridge Strait Width: 3900 meter
Total bro längd: 3869 meter
Medium clearance: 2023meter
Kantöppningar: 2 x 800meter (om ankare är till sjöss)
Sidöppningar: 2 x 1000meter (om ankare är på land)
Bro typ: Stål fjädring
Gallipoli Approach Viaduct: 900 meter
Lapseki Approach Viaduct: 650 meter
Antal körfält: 2 × 3 Highway Lane
1.Cutting motorväg

  • Istanbul provinsen, Silivri District,
  • Tekirdagprovinsen, Marmara Ereglisi, Corlu, Suleymanpasa och Malkara-distriktet
  • Çanakale-provinsen, Gallipoli, Lapseki, Çan och Yenice-distriktet
  • Det passerar genom gränserna till Balya och centrala distrikt i Balıkesirprovinsen.

2.Cutting motorväg
Çanakkale-provinsen passerar genom Gallipoli och Lapseki-distrikten.
Projektväg;
- Total projektlängd i Istanbul: Km: 18 + 454
- Total projektlängd i Tekirdağ: Km: 105 + 942
- Total projektlängd i Çanakkale: Km: 170 + 419
- Total projektlängd i Balıkesir-provinsen: Km: 29 + 600Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar