Osmangazi Bridge till företagen till kindringen

Osmangazi-bron s Sefası till folket av allmänheten: Osmangazi-bron kommer att ackumulera bördan av skada som ackumuleras av allmänheten dag för dag
Med applikationen Build-Operate-Transfer öppnades Osmangazi-bron, som fortfarande är under uppbyggnad, under festivalen och det fanns en seriös intensitet med frikortet. Det presenterades som ett stort projekt på TV och i tidningar, och det var inriktat på hur nöjd medborgaren var under fri passage. Efter festet, när den fria passagen slutade, fanns det inte mer ese från intensiteten på Osmangazi-bron. När korsningar var för dyra förblev antalet personer som brukade bron, som regeringen hade garanterat en daglig 40 tusen pass, kvar i tusentals 5-6.
Broen förenade de två sidorna av bukten, 30 invigdes i juni. På grund av semestern var den första 9-dagen fri och vägtullkorsningen 11 startade i juli. Cirka 1 månader har gått över betalda passeringar. Övergångstal för de första två veckorna visade att de som passerar genom Osmangazi-bron, som är bland de stora investeringarna, låg långt under förväntningarna.
18 ÅRSBETALNING SÄRSKILDA ÄR FÖRE FÖREGÅNGEN AV BRIDGE
Etablerade i partnerskap med Nurol, Makyol, Astaldi, Yüksel, Özaltın och Güriş, OTOYOL AŞ. (NÖMAYG), även om ingen korsar bron 18 året runt, det är tills 2035 garanterat betalning från staten. Beräknad som 40000 fordonsdag, 1.4 miljoner per dag, 511 miljoner per år, XIII miljarder livränta kommer att erhållas från regeringen under denna period. Så, även om biltransitens siffror inte överstiger 18 under turismperioden, när skadorna är stora varje dag, vilken typ av börda väntar på oss på vintern?
Även om 6 skär korsningen, föredras inte broen av förare på grund av höga vägtullar. Istanbul-Bandırma färjan, som är ett alternativ till motorvägen från Istanbul till Izmir - Även om Bandirma Izmir motorväg kostar 128 per person om två personer kör med bil, är kostnaden per person 160 pund om motorvägen används. Effekten av denna avgift på medborgaren är ganska stor.
Hela motorvägen förväntas förkorta avståndet från den gamla vägen till 95-8 timmar genom att minska avståndet till 10-3 timmar genom att minska 3,5 kilometer. På detta sätt förväntas 650 miljoner dollar per år sparas. Gulf, 1 timme 20 minuter på väg, färja 45-60 minuter, som tidigare nämnts, är bron avsedd att minska denna tid till 6 minuter ... Men motorvägen är inte helt färdig. Enligt IDO-färjor, för de dyrare 35-övergångarna, kommer staten att förlora miljoner dollar om dagen, medan skadan kommer ut ur medborgarens ficka?
Vad gav staten till OTOYOL A.Ş.
Vid första anblicken verkar det som att ingen får pengar för motorvägen och broen byggd med bygg-överföringsmodell. Regeringen betalar inte ett öre till entreprenören för detta jobb och ger företaget bara ett tag. Entreprenören spenderar inte sin ficka. Han får ett banklån för att få jobbet gjort. Tidigare har bankerna riskerat att inte kunna samla risken för allmänheten. Denna praxis försvann och öppnade istället kreditvägen från statsbankerna. Bland kreditorerna av Osmangazi-bron är statliga banker som Halkbank och Vakıflar Bankası. En av världens största mid-suspension-broar, den här bron byggdes av bygg-överföringsmodellen till medborgarna i början av 35-dollar, så 121-lira. Vid öppningen av bron gjorde presidenten ett uttalande och bryggavgiften föll till 90-pundet. Men denna avgift endast för bilar. Tullen ökar med ökningen av axelavstånd och antal axlar. Passagen av en lastbil över den här 2682-meterbroen passerar 200-pundet. Medan korsningen av 2700-meter Golden Gate Bridge i USA fyller 6,5 kostar vägen från Osmangazi-bron 30.
Övergångarna ligger under förväntningarna medan ministeren för sjöfartstransporter och kommunikation Ahmet Arslan förnekar dessa påståenden. Men det viktigaste är vägtullarna. Med Osmangazi-bron har endast 58 kilometer av projektet slutförts. Efter att ha korsat bron, erbjuds medborgaren 2-alternativet. För dem på den gamla vägen kommer tiden inte att vara så kort som de säger, och de på den nya vägen kommer att betala om 20 cent per km. Avståndet mellan Altınova-Bursa är 84.3 km, mellan Altınova-Balıkesir är 231 km, mellan Altınova-Manisa är 370 km och mellan Altınova-Izmir är 409 km. För dem som kommer att använda denna väg, om rabatten inte tillämpas över hela vägen, kommer priset att vara ganska högt.
Är dessa bestämmelser under dessa villkor?
Çiğdem Toker 3 sa i en artikel som publicerades i republiken i augusti; Düşün Föreställ dig ett sådant projekt att 5 är garant för en miljard dollar, som om den här borgningen kallas k skuldsäkring m inte räcker, det kommer att ta 3 miljoner TL från fickan varje dag. Under dessa omständigheter, hur mycket kan du skryta med att "Time har gått från 1 till 6 minuter?"
Skårna träd och släckt land DE CABASI!
För Osmangazi-bron finns 150-200 tusen olivträd skurna ner i Bursa, förstörd bevattnade jordbruksmark, skogar och betesmarker.
Ibrahim Demran, ordförande för Manisa Chamber of Agricultural Engineers, sa nyligen att tusentals olivträd klipptes ner för omkring 105 kilometer i Izmir för Izmir-Istanbul Highway. Şaban Yurddaş, ordförande i Nilüfer-kammaren för jordbruk, uppgav att motorvägen kommer att passera genom 3 byn Nilüfer-distriktet och sa, im Låt oss inte skada slätten. Vi står emot det här projektet. Ett land har blivit detta i flera hundra år. Detta måste beaktas. Det skulle vara bra att passera Uluabatvägen från södra sidan. Om den passerar från norr kommer den att påverka jordbruksmarken. Jordbruksförlusterna ökar. Det kommer att finnas en stor förlust i växten. Ancak Dock kunde inte blodbadet förhindras.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar