3. flygplatsen kommer inte att avbrytas

  1. Det kommer inte att finnas några störningar på flygplatsen: Kuppförsöket ledde inte till någon förändring i investeringarna från affärsrepresentanter som fortsatte sin tro på den nationella ekonomin. Coup försök att påverka ekonomin i uttrycket inte förvänta sig affärsmän, centralbank Turkiet (KBT) uttryckte tillfredsställelse över de åtgärder som vidtagits. Istanbul 3. Flygplats inklusive Turkiet vision projekt takten ökar med oförminskad styrka. Limak Holding ordförande Nihat Özdemir vice premiärminister Mehmet Simsek och Nurettin Canikli 'Central Bank med hans tal, Banks Association Turkiet och utbyta åtgärder större institutioner inom ekonomi som Istanbul, berättade affärsmän att den så lättad.
    "LOKALA BESLUT"
    Özdemir uppgav att de tackade de närstående till de åtgärder som vidtagits och sa: ”Faktum är att de beslut som fattades i gårdagens möten var mycket positiva. Vi undrar alla "vad som händer? "svaret gavs igår (föregående dag). På detta sätt öppnade marknaderna till en siffra nära 15 fredag. Det var en liten nedgång. Özdemir Turkiet betonade att de aldrig tvekade att ekonomin, sade han: "I går, våra investeringar ens klart vad som händer, vi gjorde sin bedömning. Vi hade inga bekymmer om landets enhet och solidaritet. Denna händelse gav dock stor sorg. Demonstrationen av stor enhet mot kuppförsöket gjorde oss inte orättvisa. Tro mig, även igår fortsatte vårt arbete med investeringar. Vi slutade aldrig. Vi litar mycket på vårt land, presidenten, premiärministern och våra ministrar. Varsamma möten hölls även på denna svåra dag. Mycket trevliga och på plats beslut. Både inhemska och utländska marknader har avslappnat. ”
    ISTANBUL 3. Flygplats FEBRUARI PÅ 2018
    Nihat Özdemir är också det största projektet i republikens historia, Istanbul 3. Han är också medlem i styrelsen för IGA Airport Operations, som bygger flygplatsen. 3, som för närvarande är världens största byggarbetsplats. Arbetena på flygplatsen fortsätter i full gång. Nihat Ozdemir, sa 3 i maj. 25 procent av flygplatsen hade slutförts och 1.8 hade använts miljarder euro, sade han. Ozdemir, 3. flygplats i februari 2018 's sa.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar