Bursa Speed ​​train slog google map 447 miljoner skada

Bursa höghastighetståg slog google map 447 miljoner förluster: 75 kilometer Bursa-Yenisehir 50 kilometer höghastighetståg ändrade 447 kilometer. Staten drabbades av en förlust på XNUMX miljoner pund på grund av denna förändring.
CHP biträdande Haydar Akar, "ett projekt förberett via Google-karta", reagerade han.
Skandalerna i höghastighetstågsbud är inte avbrutna. Bursa-Yenişehir YHT-rutten har ändrats många gånger. 75-kilometer på 50-kilometervägen rekonstruerades eftersom sjön, jordbruksmarken, växthuset, byggnaden och berget klättrade framför skenorna. I början av anbudet debiteras 393 miljoner TL och linjen når 870 miljoner TL. Förlusten av allmänheten har hoppat till 75-kilometerlinjen och till och med 477 miljoner TL.
SAI RAPPORTER
TCDD-konton i samtalen i den parlamentariska församlingen SOE Commission kom på agendan för miljoner dollar YHT-auktioner. Revisionsrättens rapporter om de oegentligheter som identifierades på Bursa-Yenişehir-linjen som anbudsförfaranden i 2011 diskuterades. Det visade sig att skandalerna som rapporterats av revisionsrätten i 2012 inte har blivit ombedda att redovisa för 4 år. TCDD General Manager İsa ApaydınSkandalen undersöks fortfarande av transportdepartementet, sa han.
5 PERCENT 30 PER ÅR
Talar om skandalen i den parlamentariska kommittén för KIT CHP Kocaeli Biträdande Haydar Akar, "En natt kom ett sinne till Bursa-Yenisehir-linjen. Jag säger att de gick igenom ett projekt som förbereddes på en Google-karta. 393 miljoner TL har spenderats så länge 560 miljoner pund har spenderats. Bara en procent av 75-kilometerlinjen har uppnått fysiska framsteg i 30, med 70 som fortfarande ligger bakom. 75-körsträckan av 50-kilometerlinjen har ändrats. Å ena sidan "Det finns en sjö, vi kan inte passera här" sa de å andra sidan "Det finns jordbruksmark, vi kan inte passera här" sa de.
Fanns det inte jordbruksmark före anbudet?
Efter att ha undertecknat kontraktet reagerade Fahrettin Oğuz Tor, en MHP-medlem i SOE-kommissionen, om ändringen av rutt på 75-kilometer av 50-kilometerlinjen. Om att kostnaderna har fördubblats eftersom infrastrukturarbeten inte gjordes före anbudet, sa Tor, jag vet inte hur, men det kommer inte att fungera. Med andra ord, logik kan inte ta dem. Projektlinjen går genom värdefulla jordbruksmarker, odlingar och växthus och påverkar DSI: s planer för Bursas årliga dricksvattennät 20. Har dessa länder och växthus inte funnits tidigare?
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar