Turkiska Transport-Sen General Manager Anlände i Samsun

Ordföranden för den turkiska transportören Sen-ordföranden för Samsun Railways Medarbetare: Samsun Railway-anställda skickades till staden för att göra ett pressmeddelande till följd av den turkiska transport-sen-ordföranden Şerafeddin Deniz, med motiveringen att de inte stödde järnvägsarbetarna serzenişte.

Samsun-Sivas järnvägsarbeten inom järnvägsarbetarnas räckvidd kommer att skickas till andra provinser på grund av pressmeddelandet framför Samsun-stationen, den turkiska transport-sen-ordföranden Şerafeddin Deniz, järnvägsarbetarna för att visa intresse för pressmeddelandet.

Şerafeddin Deniz, "Om du har rätt och du inte vill ha det, en kamp för det, om du inte går in i en kamp så behöver du inte vänta på att någon ska ge dig rätt," sa han.

"32 SKALL INTE REALISERA JÄRNVÄGSTRANSPORTEN PÅ DENNA LINJE UNDER MÅNADEN"

Deniz sa: "Ett arbete kommer att startas på Samsun-Sivas linjebana. Därför kommer 32 som resultat av denna studie inte att kunna transportera järnväg på denna linje i flera månader. Från denna punkt, Statens Järnvägar generaldirektoratet, även de som arbetar 600 människor att alla arbetstagare och tjänstemän sätter en vilja att skicka till vår vän i allmänhet andra platser i Turkiet, de beslut som fattats och att vår personal om det som blir under tryck, allvarlig som vi alla vet. Tidigare och idag är våra linjer stängda på grund av sådana verk. Våra kolleger som arbetar i järnvägen här "kommer till en annan stad du går till ditt hem" var inte sagt. Dessa skickades genom fullmakt. Fram till dess att linjerna sattes i drift utförde dessa vänner sina uppgifter här. Därför behövde de inte flytta sina hem till andra platser. Vi planerar att diskutera denna fråga med generalchefen i Ankara om den här kvällen är tillgänglig. "

"DET ÄR INTE REALISERAT AL
Om att minst 300-personer arbetar i mitten av Samsun, sa Deniz: "Sedan i går meddelade vi att vi kommer att göra ett sådant pressmeddelande med våra vänner. Det är kanske 5. Så jag måste fråga om procenten av 95 är nöjd med sitt tillstånd. De skulle vara här om de inte var nöjda. Låt oss säga att du ska Tatvan här, låt oss säga att du ska gå till Keşan'a gå upp och 50 människor kommer att vara en halvtimme station för 350-folket, låt oss skapa en folkmassa, vår röst till Ankara för att höra här, vi måste uthärda en störning Vänner kommer inte vara oroliga eftersom de ber om för mycket av allt. Här har också vänner i andra länder i världen inte rätt. Måste få det, fick det. Du måste lägga en vilja för att få det. Om du har rätt och inte vill ha det, om du inte bedriver en kamp, ​​en kamp för det, har du ingen rätt att förvänta dig någon att ge dig dina rättigheter, kära vänner. Våra järnvägsbröder behöver veta. Så länge vi fortsätter att sova i vårt hus, så länge vi säger ja till allt som är till gagn för någon idag görs det i Samsun imorgon är Malatya gjort, nästa dag i Adana. Om vi ​​inte kan komma ut ur vårt hus idag och kom hit så accepterar vi vad som händer med oss ​​..

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar