Kinesisk delegation i Zonguldak för järnvägssystemet ... De första samtalen var positiva ...

Kinesisk delegation i Zonguldak för järnvägssystemet ... De första förhandlingarna var positiva ...: Zonguldak dak Zonguldak-Kozlu Railway Public Transportation System Project artır, ett projekt som kommer att förbättra livskvaliteten, förhandlingar inleddes med den kinesiska delegationen. 2 människor från Kina kom till Zonguldak för att göra en presentation om systemet och gav information till Zonguldak och Kozlu kommuner om projektet. Borgmästare i Kozlu Ertan Şahin uttalade att presentationen var positiv, "Vi förstod frågan, vi hade informationen för att avgöra hur vi ska gå och hur vi tecknar vår färdplan", sa han.


Initiativ för implementering av Zonguldak-Kozlu Rail Public Transportation System Project acak, som kommer att underlätta transport mellan Zonguldak och Kozlu och förbättra livskvaliteten, har officiellt påbörjats. Zonguldak och Kozlu kommuner förhandlade tillsammans med projektet om den kinesiska delegationen rak, kom till Zonguldak. Det första mötet med det kinesiska företaget CRRC Zhuzhou Locomotive Ltd ägde rum i Kozlu kommuns församlingshall. möte; Kozlu borgmästare Ertan Şahin, Zonguldak vice borgmästare Erhan Darende, Kozlu vice borgmästare Kerim Yılmaz, CRRC-företagets regionchef och Senior Engineer Leo Li, CRRC Firm Engineer Li Liang, CRRC Firm Yada Ünek, Kozlu kommunchef och församlingsmedlemmar deltog .

Efter den preliminära intervjun Kozlu borgmästare Ertan Sahin, projektet och krävde kostnadsberäkning. Representanter från CRRC Company meddelade också att de kommer att starta studien och uttryckte sin inbjudan till Kina att diskutera frågan så snart som möjligt.

Zonguldak vice borgmästare Erhan Darende uttalade att initiativ och forskning för järnvägssystemet kollektivtrafikfordon som står på dagordningen mellan Zonguldak och Kozlu fortsätter och sa: Först och främst kommer vi att presentera en genomförbarhetsstudie. Vi kommer att fortsätta våra studier efter att ha granskat applikationerna på plats. Förhoppningsvis kommer vi att sätta detta projekt i tjänsten för befolkningen i Zonguldak och Kozlu på bästa sätt och genomföra det så snart som möjligt. ”

ŞAHİN: STORBRITANNIEN VI HAR KUNNSKAP FÖR ATT BESTÄMMA VÅRA KARTKART ”

Borgmästare i Kozlu Ertan Şahin uttalade att de hade det första mötet med den kinesiska delegationen och sa: ”Vi respekterar er uppmärksamhet och ansträngning. Förhoppningsvis kommer vi att föra samman resultatet på den väg vi började gemensamt. Start är halva finishen. Åtminstone här förstod vi grunderna och introduktionen av hur detta projekt kan vara. Projektet kommer att fortsätta i form av projektförberedelser och finansiering. Vi tror att uppnåendet av detta projekt kommer att vara ett stort värde för våra människor, både för Kozlu och för Zonguldaks vägnar. Med detta projekt kommer Kozlu-Zonguldak att bli kortare och Kozlu blir ett centrum i Zonguldak. Det blir ett säkrare transportsystem. Vi vill uppnå detta och få fortsättningen av dessa verk. I detta avseende ger du redan de nödvändiga garantierna för att du kommer att hjälpa oss. Jag hoppas att vi kommer att ha gjort ett trevligt arbete tillsammans. Jag vill också tacka er för tillståndet att komma fram till denna punkt, ge oss denna information och ta hand om vårt provins. Våra vänner gav oss en presentation om järnvägssystemet kollektivtrafik som de vill genomföra i Zonguldak. Vi tog denna presentation tillsammans med vår vice borgmästare i Zonguldak Erhan Darende och våra tekniska delegationer. Vi förstod frågan och vi hade kunskapen om att avgöra hur vi ska gå och hur vi ritar vår färdplan. Som ni vet, ville vi inte åka till Kina utan förarbete. Nu har vår forskning formats lite och jag tror att "ett besök i Kina kan göras nu". Denna typ av projekt är Zonguldaks och Kozlus framtid. Förhoppningsvis kommer vi att lyckas med den här perioden. Även om det misslyckas tror jag att grunden kommer att läggas ”.

EK Om vi ​​kunde leva upp till det kommer det att vara ett vackert projekt ”

Leo Li, CRRC: s regionchef, sa: ”Det är mycket viktigt att alltid starta ett möte och starta ett företag. Vi vill ha det bästa av allt möjligt. Vädret i Zonguldak är riktigt vackert, folket är väldigt bra ... Vi vill ta med järnvägssystemet till Zonguldak. Jag hoppas att ett samarbete och ett vackert projekt kommer att förverkligas. Vi strävar efter att alltid ta bästa service till våra kunder. Vi kommer att göra någonting för det. På det sättet, om vi kan implementera det i Zonguldak, kommer det att vara ett bra projekt ”.

Efter mötet presenterade Kozlu borgmästare Ertan Sahin presenter till gästerna.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar