2019-inställning för megaprojekt

2019-inställning för megaprojekt: Istanbul Metropolitan Municipality; Eurasia Tube Crossing, som är under uppbyggnad i staden, accelererade sina studier för att träna 2019, tunnelbanearbeten, vägar, järnvägssystem, linbanor, nya torg och kulturcentrum i samband med tredje bron, tredje flygplatsen och Marmaray.
ryggraden i ekonomiska och sociala livet i Turkiet att påskynda det pågående byggandet av megaprojekt i Istanbul förbereder en särskild färdplan. Efter det lokala valet 2014, Istanbul Metropolitan Municipality, som ville förbereda sig för 2015 valet med de två allmänna val som hölls vid 2019, lade projekten tillsammans med stadsdelarna för de pågående och planerade arbetena i staden. Laget, med borgmästarens huvudstad Kadir Topbaşs borgmästare, lyssnar på kommunkommittéernas krav och upprättar en omfattande handlingsplan för önskade aktiviteter.
PROJEKTER SKALL SNABBAS
Enligt vägkartan, som syftar till omedelbar fullföljande av långsiktiga projekt som tunnelbana, bro, väg, stadsförvandling och miljöinvesteringar, syftar det till att få projekt till Istanbuls invånare under 2016-2017-perioden. Eurasia tunnelbana, tredje bron, tredje flygplats, tunnelbana och Marmaray-projektet fortsätter. Topbaş träffade borgmästarna i Istanbul, som var uppdelad i tre regioner och lyssnade på de brådskande, medellånga och långsiktiga projekten. Bland de projekt som planeras att genomföras med Metropolitan kommunes resurser inkluderades krav som torghantering, motorväg, järnvägssystem, linbana, kulturcentrum, idrottshallar. Vid 2019 är de flesta större investeringarna avsedda att tas i bruk.
3. Flygplatstransporten öppnas vid 2018
Transportminister, Maritime Affairs och Kommunikation Binali Yildirim besökte taxiföretaget på Ataturk Airport. Yildirim sa att han är stolt över det arbete de gör med förarna. "Oroa dig inte för den nya flygplatsen. Du kommer att fortsätta att existera där med större möjligheter och fler affärsmöjligheter. " Yıldırım sa, alar Verken på den tredje flygplatsen går bra som planerat. Jag kan till och med säga lite före vad vi planerade. Den första delen av 90-miljökapaciteten öppnas under första kvartalet av 2018. " Yildirim, anbudet av de tredje broanslutningsvägarna i linje med företagsförfrågan 2 skjuts upp till månaden.
KANAL ISTANBUL IN I STADSBYGGNADEN
Turkiets viktigaste transportprojekt för byggandet av den planerade Istanbul Canal projektet är Istanbul 100 reviderade arbete i den stora planen. En ny strategi utvecklas för Istanbuls megaprojekt inom ramen för de studier som utförs av flera ministerier och myndigheter. Studierna genomförs genom att granska alla steg juridiskt. I detta sammanhang kommer 100 tusentals planer att vara färdiga i juni. Då förväntas anbudet genomföras före årets slut för studier och fältstudier.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar