Olympos Ropeway 2015 214 transporterade 426 i XNUMX

olympos ropeway xnumx tusen personer flyttade till toppen
olympos ropeway xnumx tusen personer flyttade till toppen

Olympos kabelbil 2015 i 214 tusen 426 personer bär: Olympos linbanan som sträcker sig från havet till himlen med Olympos Teleferik till toppen av 2 tusen 365 meter 2015 tusen personer under det senaste året trots antalet 214 tusen personer.


Den 2 tusen 365 meter höga toppen av Tahtali Mountain, som besöks av lokala och utländska turister från hela Antalya, konkurrerar med ruinerna Olympos och Phaselis i regionen. Under 11 månadsperiod besökte 189 tusen 806 personer Phaselis och 180 tusen 790-personer, medan toppmötet i Tahtalı Mountain besökte 214 tusen 426-personer under samma period.

Tahtalı Mountain, som bidragit kraftigt till främjandet av regionen, semesterfirare som hade möjlighet att titta på regionen på sommaren tack vare Olympos Cable Car, som startade sin verksamhet i 2007, toppar på vintern för att njuta av snön. Turkiets enda internationella Hard Enduro motorcykel racing med Red Bull Sea to Sky är också värd Tahtali berget på 'Down Olympos Soda Bike Brawl', 'Wood Pigeon Run to the Sky' som cykling och löpning tävlingar Bungy katapult och skärmflygning kan göras .

TAHTALI MOUNTAIN SUMMIT HAR INTE BESKRIVAT KRISEN

Olympos Teleferik Reklam-, media- och PR-chef Fatih Koyuncu sa att de har uppnått årets mål i antalet besökare. Trots krisen, de 214 tusen människorna till toppmötet, betonar att Koyuncu Koyuncu, de är hoppfulla om nästa år, sa han. Koyuncu uppgav att de förväntar sig en ökning av antalet besökare med årets första snö och sa, yağ Förra året var vi värd 213 tusen personer. Trots krisen igen i år bar vi människor runt 214 till toppmötet med linbanan. Vi ger inte upp våra hopp i samband med krisen nästa år, självklart kommer vi att försöka fånga siffran vi har uppnått i år nästa år. I år var den arabiska marknaden en stor fördel för vår verksamhet. Som du kan se var 3 ett mycket upptagen besök hos de lokala gästerna på söndagen till toppmötet dagen innan det snöade. Med denna snö, förväntar vi vår hemmamarknad intensivt hela vintern.

Samtidigt är den europeiska marknaden nu starkt upptagen i Medelhavsområdet och vi är värd för dem från tid till annan. Våra målsiffror för nästa år är runt 213 tusen personer. Jag hoppas vi kan nå fler människor. I den här månatliga 4-5-tranchen försöker alternativa marknader, inklusive den europeiska marknaden, den arabiska marknaden och naturligtvis våra lokala gäster. Under sommarsäsongen föredrar våra lokala gäster kabelbanan, särskilt på helgerna. Vi organiserar också kampanjer för våra inhemska gäster över hela vintern. Vad gäller pris är det både rimligt och vi försöker ge gästerna utsikt över snö, sol, hav och natur tillsammans. Under den senaste 2015-säsongen var vi främst värd för ryska gäster. Runt 80-procent, vi hade ryska, runt 15 Arab-marknaden, och 5-procent hade europeiska och lokala gäster. "


Järnvägsnyhetssökning